For en herlig dag :-D

Hei! :-)

Herlig dag i dag! :D Vært ute i sola,styra i stallen og rydda litt ute.Nå bare slapper jeg av med pcn og en drøss med katter som ligger litt her og litt der. Håper det blir litt deadwood på oss i kveld. Viss ikke, skal jeg drømme meg bort i boka mi.

Yngstesønnen er fornøyd han også. Han hadde overnattingsbesøk i natt,av en kamerat. De så på film og koste seg masse! Å de var sååå snille <3 Bare moro å ha dem her. De har det så artig sammen,og de har et ganske vakkert unikt vennskap. Ikke mange venner ygstesønnen min har,men de som virkelig når inn til han,følger han til månen og tilbake :-) <3

Snart tar vi turen til hytta! DET gleder jeg meg til det!!! Null tv og andre ting som forstyrrer oss...vi kan bare løpe rundt i skogen å være villmenn! hehe... Det blir bygging av lavvo,støvel-kasting og fullstendig kaos! haha! Vi skal lage bråk,i den deilige stillheten som er der :-P hehe...var å gikk tur i skogen ved hytta på søndag å jammen så vi ikke et glimt av blåveisen! 

seeee!
Ha en fin kveld alle :-) Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Vi har en skokk kaniner,4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det blir også en god del blogging/bilder om/av de andre barna våre :-) så..Stay tuned! Vi blogges! :-)

Kategorier

Arkiv

hits