Planene for påsken

Hei igjen! :-)

Nå er påsken her og vi har planer om å bare kose oss å slappe av. Blir vell noen bedagelige dager på hytta bla. :-)

Har planer om å rydde litt ute her,ser jo ikke ut!! hehe...Men i dag har det blåst så fælt ute,så ble ikke no i dag. Og i mårra trur jeg det blir tur i skogen med gutta mine <3 Saavner skogen!

Ellers skal vi vel til sverige en tur og shoppe inn litt godsaker til påska :-) Masse godis og billig god mat. Tenkt å prøve oss på kalkunen i år :-) NAMMENAM! 

Dumt det er meldt kaldere i påska da :-( Har jo vært så varmt og deilig...Men er hvertfall meldt noe mildvær og masse sol da og vi slipper unna snø og slikt ser det ut til...Så får vel være glade for det :-))

 

Hva skal dere i påska? Uansett hva dere skal,ønsker jeg dere en flott påske! :-)

PS: Ble desverre ikke noen bilder i dette innlegget,da jeg ikke bruker min egen pc. Laderen til pcn daua,så må bruke samboer sin inntil videre...

 

Klem Synnøve

 

Én kommentar

Adele

31.mar.2012 kl.20:42

Hei :) Fin blogg fine bilder. Hadde satt utrolig stor pris på en liten kommetnar tilbake. Ha en fin kveld videre, klemmer fra meg.

-God påske ! <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Vi har en skokk kaniner,4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det blir også en god del blogging/bilder om/av de andre barna våre :-) så..Stay tuned! Vi blogges! :-)

Kategorier

Arkiv

hits