jaaaaa!! :-D jooohooo!!

Hei alle sammen! :-)

MÅÅ bare fortelle dere en ting! Gikk på vekta i dag,no jeg pleier å unngå ,men jeg merker at jeg har fått litt større plass i klærne mine,å blei jo veldig nysgjerrig...å JIPPII!! Jeg har gått ned 10 kg!! :-D

Har jo bevisst prøvd å leve sunnere og gå ned litt. Men har holdt meg unna vekta,for den kan være temmelig umotiverende...Fettet på kroppen min SITTER som superlim i perioder...å kan gå opp MASSE på kort tid uten noe åpenbar grunn..

Men bestemte meg for å holde meg unna vekta,frem til jeg merka at jeg fikk god plass i klærne mine,og heller ta det litt som det kom. For en trevelig overraskelse! GLAAAD! :-D

Hmmm...Men lurer på om jeg kan slite litt med stoffskifteproblemer...Har mye symptomer på det faktisk...Verk i ledd,vekta mi går opp og ned som en jojo,fryser mye,sliter med deprejoner osv..Så det skal jeg sjekke ut! Det er jo temmelig enkelt å gjøre no med også! Så det hadde jo vært fint om det var sånn! :-) 

Rart at legene ikke sjekker det da!?? Er viss få leger som vet at det kan være stoffskifte..

 

Vi blogges!

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits