Det brenner herlig i meg!:D

Heeeeiii!! :-))

 Sitter her å drømmer meg bort i hus jeg...Er såå mange planer jeg bare brenner etter å få sette liv i! Så håper jeg får fart i gubben snart så vi får kjøpt drømmestedet! Da skal jeg også bli selvstendig næringsdrivende! :-)

Skal starte min egen lille gårdsbarnehage...Men skal ikke ha så mange barn da..2-3 stk..Må tenke på at jeg har en kropp som skal holde ut,som ikke er helt 100% bra..Men vi skal hvertfall kose oss med dyra,være mye på tur i skogen og gjøre mye annet gøy sammen! :-D flere hus vi er intresert i,som ligger på landet. Det ene huset har så fantastisk utsikt til fjell og daler at jeg blir helt dårlig!!

Men gubben er treig og jeg venter...Holder på å dø av spenning her jeg sitter!! hehe..Trenger at ting ordner seg nå..Å at vi kan bo bra og bo uten å blakke oss heelt! 

Snart påske å joo!! Jammen flyr tida fort! Må begynne å planlegge litt da :-)) Trur vi jammen skal ta en tur til hytta jeg! La freden senke seg litt...leve i pakt med naturen og ha det stille og godt <3 Uten avbrudd fra skjermer,mas og kjas! 

Ønsker alle en flott dag :-)

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits