Spennende tider i møte..skal skjerpe meg og begynne på nytt :-)

Hei igjen bloggen! :-)

Beklager at jeg har vært klagete her inne,har bestemt meg for å skrive mer om det positive på denne bloggen! For dere skal vite at det er MYE positivt som skjer i livet mitt og jeg er egentlig ganske lykkelig <3 Det er bare at jeg får disse nedturene innemellom...Å da faller jeg så utrolig dypt..Små bagateller,blir store osv :-P Å da er det så lett å sette seg ned å skrive her...Er jo fryktelig godt å få det ut!

Men nå skal jeg altså bli flinkere til å skrive om det positive! :-) Vi går lysere og varnere tider i møte nå,og det er fryktelig godt for både kropp og sjel :-) Og med et huskjøp på gang,går vi spennende tider i møte! Vi leieter etter et hus på landet..Med et stort utehus,jeg kan ha kaninene mine i :-)

Vi tenkte først på gårdsbruk..Men det blir alt for mye for oss å sitte med...Mye vedlikehold som må til da..Og det har vi ikke mulighet til..Men et hus på landet med et passe stort utehus,skal vi nok klare :-)) Kansje vi bygger et utehus til etterhvert også! :-) Eller kjøpe en fin stor brakke,som vi maler og får til å se fin og koselig ut :-) Lage vårt eget lille småbruk selv,som vi kan håndtere og som ikke trenger så alt for mye vedlikehold...Hvertfall det som er planen da. Men nå må vi først skaffe oss lån da...Så får vi se etterhvert,hva det ender med..

Om det går i orden kommer jeg kansje til å starte en slags gårdsbarnehage. Men ikke med alt for mange barn,siden helsa ikke er den beste. Men skal nok klare 2-3 barn :-) Kommer til å lære dem om dyr og dyrestell..Hoppe med kaniner osv..Det som er bra,er at jeg får helbreda meg selv på jobb. Jeg føler meg bedre når jeg er sammen med dyra! Så det at de er terapi,er det ingen tvil om! Og jeg elsker jo barn! De er tvers igjennom herlige <3 :-))

Har kost meg med mann,barn og dyr i helga. Spist taco,sett film,vært ute med dyra i sola...brukt tid med hverandre rett og slett :-)) Snart er det sesong for å dra ned til hytta igjen også! :-D Gleder meg som en unge til det! Er sååå godt å være der. I vår/sommer har vi planer om å bygge en tipi/lavvo i skogen ved hytta med guttene :-) Som vi kan ligge i engang iblant ! Vi er veldig glad i naturen og liker å være så tett på som overhodet mulig! Vil helle være i skogen enn på byn med masse støy,mas og kjas...Kan vel si at skogen har vært mitt andre hjem...Men vært ALT for lite i skogen det siste året..Å vi savner den så det gjør helt vondt! En herlig tid vi har i møte og hele meg sitrer! :-D DEILIG!

Har tenkt å ta opp en del andre ting enn bare meg selv også...Om ting som opptar meg rundt omkring i verdnen..Jeg gjorde jo det en periode og likte det veldig godt :-)) 

Så nå starter vi på ny dere! Kan ikke love dere at jeg bli mer aktiv da...For har temmelig mye å henge fingra i i hverdagen ! Men skal prøve så godt jeg kan! For jeg liker virkelig å blogge...selv om jeg nokså talentløs! haha! Menmen..Så lenge man liker det,syns jeg man skal gjøre det! ;-) Å har gjort en avtale med meg selv,at jeg kansje skal bli flinkere til å ta vare på meg selv..Er nokså dårlig til det...Sikkert derfor jeg får disse nedturene også!  

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits