Temmelig umotivert...

Hei igjen bloggen :-)) Da var det mandag ny uke og nye muligheter :-) 

Etter langtidssykemelding,er det jobb igjen i mårra. Gleder meg til å møte menneskene og være i mijøet igjen. Kjempekoselig å være der! :-) MEN...Når man vet at man blir ødelagt i skrotten av det,dreper det gleden litt...Har akkurat kommet meg etter en gigabettenelse i hele skrotten...Brukte "bare" 1 mnd på å komme meg igjen da...Etter masse bettenelsesdempende medesiner og smertestillende..og masse søvn og hvile..

Har følt meg konstant trett og sliten hele den tida...Men nå føler jeg meg uthvilt igjen..Å det å vite at det mest sannsynelig kommer en ny runde i den tilstanden,er ikke mye hyggelig!!! I tillegg har jeg økonomiske bekymringer..NAV utbetaler mindre penger,jo mindre jeg jobber...sukk...

Dere kan jo prøve å fungere selv med verk i hele kroppen,feber og lite søvn! Dere vet jo selv åssen innfulensan slår dere ut?? Vel da kan jeg fortelle dere det,at når jeg er på det verste,er det ganske likt innfulensa...Minus tett nese og vondt i hue...Men verk i hele kroppen og feber..Prøv å funger i jobb dere,og samtidig prøv å holde dere motivert,når man nesten må sulte og i tilegg møte veggen gang på gang!! Man føler seg ubrukelig,man er urolig for fremtiden og selvbilde/selvtilliten forsvinner sakte men sikkert...I takt med hva du opplever du ikke klarer og mestrer...

Ikke lett å holde seg motivert da nei...Sitter allerede nå og engster meg for en ny periode med smertehelvete,etter å ha jobba en stund...Det går kansje bra denne uka..og delvis utover neste uke...Men så...Ikke det at jeg sier at NAV skal punge ut med penger i hytt og gevær..Det skjønner jeg jo at dem ikke kan..Man blir ikke millionær av å¨gå på nav,det er heller ikke meninga...Men man kunne vel få såpass at man klarte regninger og ha mat på bordet?? Syns nav tar det her i litt feil ende...Jeg skjønner tiltaket,å jeg syns det er et bra tiltak...ikke missforstå...Men tiltaket er faktisk temmelig umotiverende...Jeg skjønner jo at dem må stille krav..Men hva med å stille krav gjennom motivasjon og positiv oppmuntring??

De mener vi kan komme oss i jobb,med riktig behandling og medesiner...Ja,jeg er enig i det! Men åssen i alle dager skal vi klare å kjøpe medesiner,dra til lege og gå til behandling?? Når dere tar ifra oss pengene!! nav burde jo dekke det da isåfall...til vi får bygd oss opp og finne en jobb som passer..Så vi etterhvert kan klare å betale det selv...

Dessuten har jeg vært innom mange behandlingsformer,som ikke har hjulpet meg no særlig..Jeg har vært på mer behandlinger og ryggskoler enn de fleste som sliter med akkurat det samme...(ifølge legen min ihvertfall) Så skjønner ikke helt hva man skulle putte meg på men...For all del,hadde blitt kjempeglad om jeg hadde funnet no,som gjorde hverdagen og jobb lettere! Men skjønner bare ikke hva det kan være..Men betaler nav,så er jeg med! :-)

Og vær så snill NAV!! Hold mine intresser og hobbyer LANGT unna den saken her!! Jeg slutter ikke med oppdrett,fordi jeg må prioritere jobb!! For oppdrett gjør meg faktisk ganske godt! Det gjør ganske jævelige dager bedre for meg!!! Jeg får brukt kroppen og psyken min på en bra og riktig måte!! Jeg spør ikke hvor høyt jeg skal hoppe,bare dere sier hopp!!  Dere kan ikke kreve at jeg skal prioritere jobb foran barna mine heller! Det er mye å stille opp på av møter og div,når man har barn med spesielle behov! De går foran ALT,ALTTID! 

Det er ikke lenge før jeg kansje bestemmer meg for å klare meg uten NAV...Orker ikke denne hersinga lenger..De herser,er maktsyke og gjør ting igrunn bare verre for meg akkurat nå! Lurer egentlig på om jeg bare skal bli dagmamma til 2 eller 3 barn...Mellom 3 og 5 år..å lære dem dyrestell og hopping med kaniner osv..Da kan jeg heller gå hjemme med dem å ha det fælt...For det å gå ut av døra og skal være sosial med masse mennesker med den formen der,funker ekstremt dårlig for meg...jeg bli utslitt! Men jeg elsker barn..Og da får jeg jobbe litt med dyra i tilegg også :-))

Men først må vi få kjøpt oss hus..eller  finne oss et annet  hus å leie,som ikke er helseskadelig å være i :-P En fordel når man skal ta vare på andre sine barn ;-)

Det var dagens klageinnlegg! Var godt å få det ut! :-)) 

 

Klem synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits