Vinterferie :-)

Hei igjen alle sammen :-) 

Igjen lite tid til blogging,sa jeg skulle skrive,når jeg hadde no postivt å komme med.. Men har ikke hatt tid! Nå er det derimot vinterferie og vi har barnefri! Så blir vel kansje litt mere tid denne uka? Vi får se...Har nok å styre med selv om man har barnefri..

Men skal ta meg en vellfortjent pause og pust i bakken hvertfall!! Mye som skjer i livet mitt for tida,som jeg må få til å går rundt...Ikke alltid like greit :-P Men det går seg til :-) 

I går hadde vi en koselig kveld med herlige gode venner :-) Vi dansa og sang til langt på mårraskvisten. hehe..I kveld blir det stille og rolig med shærest! Taco,deadwood og en drøss med filmer står på menyen :-)

Forøvrig har katten vår fått 5 nydelige kattunger vi går rundt og koser med...hihi...3 gule og to sorte. Kjempesøte! bilder kommer senere!

Ønsker alle en flott søndag :-)

Klem synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits