Planfaddere,venner,jobb ogsånn...

Hei bloggen :-)

Sitter å gleder meg veldig til helga. Vi har barnefri og skal på middag og en liten fest med de nærmeste vennene våre <3 Det blir oss to pluss tre par til. Herlige mennesker og vi har det såå masse gøy sammen :-D God mat,god drikke og god stemning :-) Blir veldig godt å komme seg ut litt nå!

 

                                    Wall PhotosGode venner er bare ALT! Vennene mine i mitt hjerte <3

 

Hahahaha!! Men IKKE sånn som under her da! Men den var litt fresh og frekk,så MÅTTE jo bare ta det med! hihi

 

                                              MANGO & smth else :)

Jobben går det fremdeles ikke bra med. Var hos legen denne uka,å fikk konstantert bettenelse i leddene.Så har fått smertestillende/betenelses-dempende som hjelper godt. Har også fått no å sove på,etter uker med ganske lite søvn. De medesinene er smertestillende for folk med gikt da :-S Legen er sikker på at jeg har en form for revmatisme. Men er ikke helt sikker på hvem i spekteret det er snakk om. Men siden fingrene mine har blitt ganske deformerte de siste årene,er han sikker på leddgikt . Ellers gjør jeg som bildet under her sier,sanne ord det :-)

                                                            Tumblr

 

MEN! Det kunne jo vært værre! Bare jeg ikke har kreft og Muskelsvinn og slikt,skal jeg igrunn ikke klage! Men ikke morro å vite at dette alldri kommer til å gi seg...Jeg må leve med dette til jeg dør..Menmen...Jeg må gjøre det beste ut av det :-) Jeg har levd sånn lenge,å jeg har levd et forholdsvis bra og innholsrikt liv. :-) Kan si at jeg for det meste er lykkelig og fornøyd! Jeg skal elske,gråte og le sammen med mennskene jeg elsker og er glad i her i livet,akkurat som alle andre :-)

 

                                                       teenagedreams_x on Xanga

Ellers har vi blitt planfaddere da :-) Vet ikke for hvem eller hvor han/hun kommer fra enda. Vi venter på infohefte om dette om noen dager. Kjempespennende er det! Håper vi klarer å hjelpe masse! Vi tenkte kansje å ha et fadderbarn hver oss. Men har en sammen i første omgang,så får vi se etterhvert :-)

                                                            A Girl And Her Box

 

Kommer et mer detaljert innlegg om fadderbarnet vårt i nærmeste fremtid :-) Såååeh...stay tuned! ;-)

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits