Reservetank...

Hei igjen bloggen! :-)

Ja,overskrift er noen fine greier...Kom ikke på no bedre..hehe..

Når det er sagt,skal jeg komme tilbake til denne reservetanken..Føles ut som jeg går på en reservetank nå..Jobbinga går rett vest og jeg føler meg nokså ubrukelig. Nesten ikke no søvn,vondt i hele skrotten og det blir bare værre og værre..Trodde jeg var uthvilt etter ferien og hadde mye energi og krefter og by på i det nye året...Men den gang ei!! Det gikk FORT over.

Det som er så "morsomt" Er at det er en ganske stille og rolig jobb..Vi lager mat til de eldre,dekker bord og rydder av bord,vi prater med dem og gjør håndarbeid med dem..Skulle jo ikke være no hokus pokus å klare det!!?? Selv med en skrott som bråker,burde det gå fint! Kjenner jeg er meget fortvilet :-(

Om jeg ikke klarer det her..Hva da?? Men hadde jo bestemt meg for at det her SKAL jeg klare. Bare vær optimistisk,glem den dumme skrotten,ikke la den vinne..Å det har jeg heller ikke tenkt å la den gjøre!! Jeg får knote meg frem og prøve mer! Min store skrekk er å havne på ufør...:-(  Det skal IKKE skje!!

Har bare vært der 3 dager,å trives som plommen i egget! Kjempekoselige arbeidskolegaer som gjerne begynner dagen med å gi deg en god klem og kjempefine å jobbe med. Vi kommer godt overens. Å jeg får stelle med de eldre igjen,no som er en av mine hjertesaker. Veldig glad i de eldre og mener de fortjener KUN det beste.

Såååeh...Jeg lurer på..Åssen i alle dager skal jeg håndtere det her??  Vil så gjerne bli økonomisk uavhengi! Jeg vil bidra her i hus! Gjør jo det så godt jeg kan i dag,men ikke så mye jeg får bidratt..blir ikke millionær av å gå på nav (No som heller ikke er meningen) Det meste går til å ha mat på bordet. Planen var jo å satse på oppdrettet og ha en liten jobb 2 dager i uka ved siden av. Men kansje jeg rett og slett ikke klarer begge deler..Kan nok hende jeg må slutte på jobben å satse på oppdrettet..Oppdrettet slutter jeg ikke med uansett! MÅ jeg slutte med no,velger jeg glatt jobben!! Men jeg får bare se hvor det bærer..En dag av gangen nå Synnøve.

Nei,jeg er på vei ned til kjelleren igjen kjenner jeg! Kan jeg ikke bare være fornøyd med det jeg har,og at ting tross alt kunne vært værre...MYE værre..Hater å havne i det humøret her..Prøver å være positiv,men hjelper ikke det spøtt!  OOFF!! Syns så ufattelig syndt på meg selv og jeg hater det å! For det er egentlig ikke syndt på meg!!

Nei,nå skal jeg ut til mine skjønne firbente med barna og koble av litt! :-) Det pleier alltid å hjelpe <3 Der finner jeg som regel kreftene og humøret igjen..Hjelper å skrive litt å lufte tanker også :-) 

 

Klem Synnøve

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits