sjeløyd,siræva og tømmermenn i hue..

Jah...Sånn føler jeg meg etter en natt med bare en time på øyet...Jaja,da sover jeg sikkert godt til natta igjen da..Om jeg ikke svimer av på sofan. Men det har jeg ikke tid til. Husarbeid må gjøres,klesvaska må tas og må ut å skifte bur. Føler meg nok litt bedre når jeg ankommer stallen og begynner der :-)

Men må nok prøve å ta det litt med ro uansett..Ryggen,knæra og hue bråker og er ikke særlig samarbeidsvillig..Håper ikke formen er sånn første dag på jobb i mårra og på ny arbeidsplass etter 6 år utenfor arbeislivet (bortsett fra oppdrettet da,regner faktisk det som en jobb i seg selv,selv om det ikke er arbeidslivet i den forstand) Men dere skjønner sikkert hva jeg mener :-) Men det går nok bra,er jo en ganske stille og rolig jobb som ikke krever all verden,så det skal jeg nok komme meg godt ut av og igjennom :-)

Ønsker alle søte en fantastisk dag :-))

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits