tviholder på jula..

Da var jula snart over..Men vil ikke at den skal være over jeg! Hatt det så utrolig koselig med venner,familie og dyr.Vi har fått masse hvile og bare kost oss. Det var en pustepause vi alle trengte. 

Men skal bli veldig godt med vanelig hverdag igjen også da :-) Gleder meg til nytt år med nytt oppdrett og ny jobb! Til fredagen begynner jeg å jobbe på et dagsenter for eldre. Gru gleder meg. Blir utrolig godt å komme seg ut og jobbe med eldre igjen! Savner virkelig det i livet mitt! Håper det går bra med rygg,knær og hender . Blir forferdelig skuffa og lei om det går galt og jeg må slutte :-(

Vil gjerne jobbe med det litt ved siden av oppdrettet...Husker før i tiden,når jeg jobba. Da hadde jeg fri når jeg var på jobb da! Høres helt rart ut sikkert men..Det var faktisk ganske avslappende og avlastende. Tro det eller ei..hehe..Trist jeg alldri mer kan jobbe som hjelpepleier :-( Menmen...Jeg går inni dette med løftet hode og positive tanker! Så får vi se åssen det går.

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits