nyttårsforsetter...

Hei alle sammen! Vi har gått inn i et nytt år,det betyr at det også er rom for forandringer og en ny begynnelse. Jeg syns hvertfall det..Så..Hva vil jeg oppnå dette året da tro?? Mye som surrer i hodet mitt. Men vil ikke ta meg vann over hodet heller. For mange nyttårsforsetter er ingen fordel. Det betyr bare at de blir nærmest uoppnårlige,så gir man til slutt opp..Noen få og realistiske mål er bra :-)

Akk det er så mye jeg vil gjøre,så mye jeg vil se og oppleve. Tenker jeg kan ha en del jeg kan prøve og oppnå,uten no must. Og ha noen få som er et must. Det som blir must,er å få bilen på veien igjen. Da kan jeg ta med den vakre familien min på koselige turer igjen :-) Vi er glad i å ferdes i skog og fjell. Så det blir også en del av dette must.greiene. Mer ut på tur med barn og gubbe,et mer aktivt familieliv. Savner virkelig det. Dessuten skal jeg bli mer sosial. Skal bla dra mer til Drammen,der jeg har ei venninne Som har vært med meg gjennom tykt og tynt i 15 år <3 Besøker henne ALT for sjeldent :-( Og skal gennerelt være mer med venner,familie,mamma og pappa osv. Også skal vi bli planfaddere :-) Også skal jeg sparke igang oppdrettet mitt skikkelig. Skal lære meg å bli selvstendig næringsdrivende og gjøre levebrød ut av det. Så blir en del kurs osv. :-) Barna mine er med! De skal også fa ha egne kull på egen kaniner :-)

Det jeg skal prøve på,som ikke er like mye must er å slutte å røyke,prøve å miste noen cm rundt livet.Burde vel skrive at jeg skal trene også,men siden jeg syns det er dødskjedelig,så stryker jeg det. hehe..Jeg får bare prøve å være aktiv på de måtene jeg liker :-) Turer i skog og mark og tro meg,det er faktisk ganske mye trening og kroppsarbeid i å drive oppdrett! Også har jeg veldig lyst til å kjøpe hus. Prøve å få til å være på hytta litt mer enn vi er også. Få inn noen litt mer behagelige møbler . Nå er det bare sånn mindre behagelige 70/80 talls møbler som er der..hehe...Mindre pene også kan man si..Også skal vi prøve å ta turen til alpene og slottene i fjellene der igjen til sommeren.

Vel det var vell det...

 

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits