hmmm...lurer på å konvertere til den andre bloggen :-)

Blir litt mye med 2 blogger...Har ikke tid,å sliter litt med å finne på ting å skrive om her..På den andre bloggen har jeg lissom et tema å skrive om å holde meg til :-) Litt lettere å blogge da.. Men syns det er ålreit å ha denne å da. Som en slags dagbok,få ut litt gruff og for å dokumentere minner osv... Det kan jeg jo ikke gjøre på den andre bloggen..Siden den skal handle om kaniner og kaninhold.

Vel...Tiden vil vise...Får mye mer respons på den andre bloggen å,enn jeg gjør her..Litt morro det å da..:-) 

Har lagt ut adressa til siden min før men,gjør det igjen tilfelle noen ikke har fått den med seg  http://zitgokaninoppdrett.blogg.no/  Der kan dere lese om hva jeg surrer med i kanin- stallen og hva planen for oppdrettet er, om kaninhold og dere kan stille spm. Jeg kan mye etter 6 år som oppdretter av disse skjønne firbente,men jeg kan jo ikke alt! Den dag i dag lærer jeg fremdeles nye ting om de skjønne firbente <3

Såååeh...ta en titt innom og send meg en venneforespørsel om det er av inntresse :-)

 

See ya! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits