Se hva vi fikk av julenissen i år da..haha!

.Vi har gode myke,varme saueskinn,tepper og pledd han kan ligge å kose seg på..Men under juletreet var den beste plassen tydeligvis! hehehe..Såååeh...Takk for gaven julenissen...haha!

Koosee kooos <3 Nydelige bolla vår <3

 

Ønsker alle et riktig godt nyttår! Håper dagen i mårra blir fin for dere <3 Vi skal bare kose oss hjemme vi..Barna,gubben,alle dyra og jeg. Vi skal se masse på tv og film,spise masse god mat og godis,og lage liv på bygda med familiepakka vi kjøpte. hehe...

Hva skal dere da?

Noen nyttårsforsetter da??

 

Nyttårsklem fra meg til dere <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits