Jul i stova,kjærlighet mellom katt, kanin og mennesker. *bilder*

Hei igjen og god jul til alle :-) Hatt en fin julaften?? Det hadde vi :-)) Dro opp til Eidsvoll å feira jul med mamma,pappa,bror og svigerinne <3 Hadde det så kos! Vi kom hjem i dag,å vi koser oss med god mat,godis og film. Og kjærligheten bare florerer <3 Bare se på bildene under av vår ene katt og kaninene til sønnene mine. Den fantastiske katten er full av kjærlighet,tar til seg alt og alle,steller og styrer. Hun er bare herlig <3

Snuppa med kaninen til yngstesønnen <3

 Snuppa med kaninen til eldstesønnen <3

Kaninen til yngstesønnen igjen :-)

 

Er jo egentlig forbeholdt den andre bloggen min dette da,å har lagt de ut der også. Men MÅTTE jo bare ha de med her også :-)) 

Juleklem fra meg til dere <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits