Nå har vi vaska gulvet og vi har børi veed...

Hei alle sammen :-))

Er alle klare for jula?? Asjur med Julevaska og julebaksten ? Det er IKKE vi!  Men det begynner å hjelpe nå da :-)) Har bare igjen å vaske kjøkkenet og lage sjokolade med guttaboys,så er vi vell sånn temmelig i mål...Blir gradvis mer og mer jul her hjemme :-)) Mangler bare no småstæsj som vi skal få på plass de nærmeste dagene :-))

Men ikke så lett å rekke alt,når man nesten bor på skolen til gutta...Juletrefester,julefrokost,julelunsj,juleverksted +++...Er jo til å bli gal av! Greit det er jul og at unga skal merke at det er jul og kjempekos å samles å finne på koselige ting med foreldre og barn :-)..Men trenger jo ikke snu hele verdnen på hue fordetom...hehe..Unga trenger litt julero dem også vil jeg tro...Merker at mine trenger det hvertfall..

Ellers begynner vi også å komme asjur med julegavene...Mangler bare en :-)) Gleder meg til julefreden kan senke seg over hjemmet,så vi kan tilbringe tid sammen og bare kose oss :-)) Får nok kansje litt mer tid til å blogge også i juleferien. Ikke vært mye tid til det...

 

Ønsker alle en fantastisk dag ! :-)) Klem Synnøve

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits