Mørk sjokolade og rødvin

Ja,nå pleier jeg normalt sett ikke å preike om drikkevanene mine (skjønt det er sjeldent jeg drikker :-p) Men akkurat nå sitter jeg faktisk å koser meg med et glass rødvin og gumler mørk sjokolade ved siden av. Det er så sinnsykt godt!! Pleier ikke annbefale folk å drikke alkohol altså,ikke store mengder hvertfall. Men nå skal jeg faktisk annbefale dere å ta et glass rødvin med mørk sjokolade til en eller annen gang. En smaksopplevelse uten like! 

Har dere smakt det før? hørt om andre som gjør det samme som meg ? Mange som sier det er en rar kombinasjon..hmmm...Menmen...Jeg er litt rar og trives med det :-))

 

Ønsker alle en god helg og førjulstid :-)

Klemmer fra meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits