Om blogg,tanker,refleksjoner og innstilling til livet..

Hei igjen alle sammen :-))

 

Har desverre ikke så mye intresant å skrive om for tiden. Tankene mine er et heelt annet sted enn blogg for tiden. Både positivt og negativt..Bruker mye tid på de jeg er glad i og som betyr aller mest for meg <3 noe av tiden går også til refleksjoner om hvordan jeg vil leve livet mitt..Føler jeg har mistet fotfeste litt der..Men sånt skjer.Da må man bare finne fotfeste igjen på best mulig måte :-) Ikke no krise..Selv om jeg føler meg litt lost noen ganger :-P hehe..

Tumblr_lvpnbgnwnf1qmntfzo1_500_large

Mye av tiden går også til å nyte førjulstiden med mine nærmeste. Ting skal bakes,lages og handles...puuhuuu..Men mye kos også da :-) Jeg er av den type menneske som får energi av å gjøre ting! Så gjør mest mulig for tiden..Prøver å ikke sette meg ned så mye,for da renner all energi ut av meg..Litt rart men..Man må jo hvile litt noen ganger også,så prøver å finne en gylden middelvei ;-) 

Tumblr_l40n8udfyv1qate2wo1_500_large

Jeg er hvertfall godt på vei til å finne ut av ting. Hvordan innstillingen til livet skal være for å få det best mulig,hva JEG kan gjøre for å få det best mulig...For mye handler om innstilling og tanker...positive såvell som negative..Jobber med å fjerne de derre negative tankene som har tatt litt overhånd i det siste..De får rett og slett ikke lov til å bo i hodet mitt!! Så vekk med de! De skal erstattes av nye posiive tanker! Sammen med positive opplevelser. Har vært LITT for mye negative opplevelser i det siste. Har ikke vært flink til å spe på med de positive opplevelsene. Fy meg! Men som sagt er på god vei! og det føles herlig og befriende :-D

Just-love-ufmqeb5d-182305-320-486_large

Ta godt vare på dere selv fininger :-)

Klem Synnøve

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits