så fort kan det snu....Men uten nedturer finns ikke oppturer... Det blir bedre.

Litt matt her jeg sitter...I går hadde jeg en kjempegod dag..Å hatt det ganske bra i det siste...Helt til i går.......Da snudde det...Grunnen vil jeg ikke si no om...Alt jeg kan si,er at jeg sliter med å fungere..Jeg sleit med å i det hele tatt stå opp i dag..Egentlig bare lyst til å gjemme meg under dyna og sove..

Går rundt i en tåke...Føler at jeg ikke strekker til...Føler meg misslykka på alle måter....Tårene renner non stop og det føles ut som jeg rives i tusen biter...Jeg er så sliten...Jeg er sulten,men orker ikke spise...Å jeg er forbanna på meg selv..Forbanna fordi jeg syns så syndt på meg selv og ikke klarer å komme meg opp igjen!! Frusteret fordi jeg VET jeg har alt å være takknemmelig for...Jeg har egentlig ingen grunn til å være så nede...

Grunnen er egentlig en bagatell i forhold til hva andre har å slite med...Menmen...Da er det vell no som trengs bare...Kansje bare kroppen trenger å gråte...Det er tross alt lov å være trist og lei,selv om det finns andre der ute,som har det MYE værre!! Men det hjelper jo på en måte ikke meg da..Trøster meg med at det blir bedre..Kommer jo ikke til å ha det sånn for alltid..Det er bare veldig vondt og vanskelig når det står på...huff..Men uten nedtrur finns jo ikke oppturer...Så får ta det med...Det blir bedre :-)

 

Klem fra en Oppgitt Synnøve

Én kommentar

frkheimdal

29.nov.2011 kl.12:48

Føler med deg, men ut av kaos kommer visdom! Alt vi opplever kan vi gjøre oss erfaringer av. Jeg forstår 100 % hva du skriver her, har det ofte slik selv også. Vet at det er for mange mennesker tunge tider, den tiden vi mennesker er inne i nå kan være vanskelig for mange og vi møter mange sider ved oss selv som vi skal bearbeide og komme oss igjennom. Håper du finner din indre visdom og styrke, så vil alt gå så mye bedre. Stor klem til deg!

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits