Jul i stova og god mandag :-)

Hei bloggen! :-)

 

Da er det ny uke og nye muligheter igjen. Bare slapper av i dag å tar livet med ro...I den grad det er mulig..alltids no å gjøre når man har barn og en skokk med dyr :-P Fremdeles ikke helt i storform,men er mye bedre om ikke annet. 

                                                         Desnutrida Historia.

Fikk på plass adventsstaker og julestjerner i går. Ble SÅÅ koselig! Kjenner julesteminga er i anmarsj. Gleder meg til jul med mann,barn venner og familie :-D Skal sånn smått begynne med juleinnhandling..Blir vell en tur til søta bror bla. Fylle opp fryser og matbod med masse snadder og mer til.Handle inn masse smågodt også :-)) Vi bor jo bare 15-20 min unna Sverige,så det er no vi kan gjøre titt og ofte,så trenger ikke ta alt på engang. Håper jeg slipper å legge på meg veldig i jula,jeg som nettopp har klart å gå ned en del . Men det får man ta som det kommer..Må jo  bare ta noen forholdsregler ;-) Men kose meg det skal jeg! Så må ikke la det ødelegge hygga.

Tumblr_lv8oyx5bt81r485f0o1_500_large

                                                        The world fascinates me.   

Bare 24 dager til juleferien begynner,så på tide å få i hus litt småstæsj og ikke minst noen julegaver :-) Like greit å ta det litt etter litt,istedenfor å ta alt når jula er her..Blir så ille dyrt :-/ I år skal jo barna være hjemme også,så xtra viktig at ting er strukturert og på plass.

                                                     izoshka.ru - moins de mots, des couleurs plus

Gleder meg ille til alle de koselige filmene som melder sin ankomst på tv i jula :-)) Lille julaften tar vi hjemme hos oss selv. Bare barna,shæresten min og meg :-)) Vi står opp når vi føler for det,dekker opp et mini koldtbord til frokost,og daffer rundt i joggedressen,ser tv og bare koser oss. Muligens lager vi no kaker og snop til kvelden:-) På selveste kvelden blir det skalldyrsaften med røkt laks og eggehakk :-) åååeh som jeg gleder meg :-D

                                                       Ziemassvētku noskaņai - Spoki

 

Selveste julaften tilbringer vi sammen med min kjære mamma,pappa,bror og svigerinne <3 Gleder meg stoort til det,ikke så ofte vi treffes,siden det er litt avstand mellom oss.. :-( Og gleder meg selvsagt til selveste juleferien! Ikke no møter mas og kjas. Bare slappe av og nyte tid med mine. <3 Skal ha et trivelig lag med venner også..Be dem inn på en skikkelig julemiddag med nogo godt attåt. Det fortjener dem,så gode og støttende dem har vært oppi stria! De er bare fantastiske! Det skal bli en dag dem skal skjemmes bort på :-D

 

                                                                For Lovers of Christmas 

Blir en del kos nå i advent også. Har begynt å lage litt juleting med barna <3 Å litt ekstra kos og hygge på kveldene Filmer,juleverksted,spill og mat (Så sunn som mulig da) Mye godt og sunt man kan spise også :-) 

 

Q: Er dere glad i jula?

Q: Hva skal dere i jula?

Q: Noen tips til sunn julemat??

 

Adventsklem fra Synnøve :-)                    

Én kommentar

frkheimdal

28.nov.2011 kl.15:58

Q: Ja, er glad i jula, spesielt koselig i år som jeg har en samboer som liker den like mye og kanskje mer enn meg!

Q: Har ikke helt bestemt meg/oss enda. Mest sannsynlig hos hans Onkel sammen med hans mor og kusine og fetter.

Q: Tips til sunn julemat? Nja, jeg tror det kommer mere ann på mengden..... Alt er sunt i riktig mengde. Viktig å nyte maten med god samvittighet. Sunne kaker derimot: Oppskrifter på Soma Norge med Cocosa.

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits