Slapp søndag,storm,levende lys og fyr i peisen :-)

Bare kos og vellstand i dag. Har fått slappet av skikkelig i helgen og blitt mye bedre i formen :-D Gubben har tatt seg av unger og husarbeid. verdens beste <3 

Har orka litt mer i dag...Har til og med gjort litt husarbeid. Men drar det ikke for langt i fare for å få tilbakefall! MÅ bli frisk igjen til tirsdag...seinest...Fra da blir det masse møter og styr..Og jeg trenger all den styrke jeg kan oppdrive.

Må nok en tur til legen..Har en liten misstanke om lungebetennelse...Det surkler i brystet og jeg hoster meg støl :-P I går koste vi oss med bordet fullt av snacks og film :-) Lurer på om det blir en film til snart på oss..

Burer oss inne i dag. Blir visst en liten storm her i dag.. Det blåser endel allerede..Jeg elsker uvær! Så sant jeg kan kamuflere meg inne med famlin,tenne levende lys og ha fyr i peisen da. Syns det er skikkelig koselig <3

Tenkte kansje vi kunne mekke no kakao og spille noen brettspill også...Får se hva det blir til :-)  Neste helg skal jo barna mine bort :-((  Så skal nyte siste fridag med dem hvertfall,den er jeg sikker på! :-))

Ønsker alle en flott søndag videre <3

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

May-Teresa

27.nov.2011 kl.15:24

så fin blogg du har! :-)

Synnøve

27.nov.2011 kl.15:29

May: Takker :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits