Avkreftet autist og Goood helg :-))

Godt med helg :-D Her har det gått i hundre i det siste.Så blir godt med en pust i bakken. Skal prøve så lang det lar seg gjøre å bare slappe av og nyte tid med familien min og menneskene rundt meg jeg er glad i :-))

Har dratt på meg skikkelig innfulensa å :-(( hoster,harker og snørrer...vondt i hue,slapp i kroppen...BAH! Har jo ikke tid til det nå jeg!! Jaja...får hvile ordentlig ut i helga da,så blir jeg sikkert pigg igjen til uka :-)

Denne uka har det vært masse møter med BUP og åsebråten. Jeg  Syntes ikke asperger stemte helt med gutten min,så da ble det en ny runde.. Å jeg hadde rett,han er ikke no autist. MEN han har en ganske tung adhd,kom ekspertene frem til. No som lett kan forveksles med asperger. Er bare noen få forskjeller..Så vanskelig å skille de to fra hverandre..

Men det kan jeg skrive mer om senere! akkurat nå orker jeg ikke bry hodet mitt så mye med det :-P er i helge/slappe av modus nå :-)) 

Hva skal dere i helga?? Hva enn dere skal, kos dere og ta vare på dere selv og de dere er glad i! <3

 

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits