Halloooo!! På tide med en kort oppdatering igjen :-D

Hei alle sammen!

Nå er det jammen leeengee siden sist!! Som vanlig mye å henge finga i..Mye av fokuset mitt går til barna mine og å få oppdrettet opp og igang igjen, etter at hele oppdrettet mitt gikk addundas i fjor. Tar tid å komme seg på bena igjen,etter sykdommen som rammet stallen i fjor og tok livet av så mange vakre skapninger. :-(   Så jeg henger mer på den nye bloggen min som er knytta til oppdrettet. Viktig at folk ser at jeg er seriøs og får ta en titt i hverdagen min som oppdretter.  Man får et rykte som må jobbes opp igjen også..Folk snakker og en fjær blir til 10 høns ,20 haner og millioner egg.. :-P For å sette det litt på spissen..hehe...

Men jeg lever fremdeles i beste vellgående og har det fremdeles ganske bra :-D Kommer definitvit sterkere tilbake! 

Så litt reklame igjen,vil dere se hva jeg surrer med i oppdrettet legg meg til som venn på zitgokaninoppdrett.blogg.no :)  Siste gangen jeg maser om det nå! hehe..

Har dere hatt en fin helg??

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits