Langhelg!!:-))

Plandag på skolen til gutta i mårra,så det betyr en ekstra dag fri og en ekstra dag å tilbringe ekstra tid sammen <3 Det blir deilig det :-D Vi skal sove leeengee og bare ta livet med ro. Tenkte å lage noe julepynt med gutta i helga også :-) i kveld blir det sjokolademousse og film på oss,ååå som vi gleder oss :-D Romler i magen bare på tanken!

Nærmer seg jul nå...Har dere blitt ferdig med julegavene da?? Det har IKKE vi! Så vi må kjappe oss litt,så slipper vi de utgiftene i desember hvertfall :-P

hakuna matata~

Sliten og go etter uka. Vært masse møter denne uka også..Litt frustrert etter møte på skolen i går! Når lærerne snakker som at dem kjenner MIN sønn bedre enn meg og motarbeider meg som pokker,da blir jeg litt paff og kjei..Men jeg skjønner dem å..For de ser han ikke her hjemme...Ikke kjenner de han på langt nær så godt som jeg gjør heller..Så ikke så greit..Så ikke no vitsi å ta for mye på vei da :-)

Ellers har jeg det supert for tida :-D Trives som bare det om dagen,koser meg stort med famlin og dyra <3 Vil du lese mer om hva jeg surrer med i stallen og på zitgokaninoppdrett eller har spm om kanin,eller bare er glad i dyr. Gå inn på denne linken http://zitgokaninoppdrett.blogg.no/ å legg meg til da vell :-))

Ønsker alle en flott helg! :-D

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits