Fått meg ny blogg :-))

Hei bloggen :-)

Her er den nye bloggen : http://zitgokaninoppdrett.blogg.no/   Legg meg til om dere vil følge hverdagen min med kaninene og oppdrettet da vell :-D Kommer en del tips og råd om kaniner også,så har du kanin selv og lurer på no,kan du spørre meg der på bloggen,så skal jeg svare så godt jeg kan :-))

Kommer jo til å fortsette her på bloggen også da,men blir litt stille på meg fremover,siden jeg konser meg om å få den andre opp å gå. :-)

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits