Hjelp skal vi IKKE ha!

Hei igjen alle sammen! Skrivekrampa tar meg i dag :-)) Er på vei inni bloggverdnen igjen etter en liten pause..Hatt veldig mye å gjøre. Men over til no annet!

I dag vil jeg skrive om voldteksbølgen! Har fulgt saken veldig tett! Har lest endel blogger om det og litt nyheter. Fått med meg at garden vil hjelpe til. Men får de lov?? NEI! Virker som politiet er redd for å miste ansikt spør dere meg..Redd for at garden skal gjøre en bedre jobb kansje?? Skjønner ikke helt greia...Hvorfor kan dem ikke få lov til å hjelpe til?? De vil passe på hovedstaden vår og gjøre den tryggere. Så skjønner ikke helt hva som er problemet!

Noen her som skjønner?? Jeg mener vi må stå sammen mot disse udyrene som gjør slikt! Voldtekt dreier seg om makt! Men om hele samfunnet får lov til å slippe til å hjelpe,skal dem nå få se hvor "mektige" de er! disse avskummene av noen udyr! 

Er det mest etnisk norske eller utenlandske som gjør dette krangles det om..Jeg mener de kan slutte å krangle om det,å heller fokusere på å gå rett i kjernen og bekjempe denne bølgen! etnisk norsk eller utenlandsk,voldtekt er og forblir voldtekt!!

Frp vi sperre de utlendingene som begår lovbrudd inne i et lukka asylmottak og sende dem straka vegen hjem! Kunne ikke vært mer enig!! Klarer dem ikke respektere norsk lov,det norske land og folk,så har dem ingenting her og gjøre!! Men nå skal jeg ikke dra alle under en kam..Er faktisk utlendinger osv som respekterer oss å syns vi er et ålreit folkeslag også...Vil jeg tro..Bare at de hører vi ikke om..

Men hva med etnisk norske som voldtar?? De bør også få straff så det vrikelig svir!! Mer tid i fengsel,for så å bli sendt rett til lukket psykriatisk avdeling når de har sona ferdig! De kan jo ikke sende slike ut på gata igjen!! Blir helt matt over hvor korka det norske rettsystemet er!! ALT for snille!

Men det står vell på penger...penger,penger,penger...Det er alt som betyr noe som helst!! Men spy ut en hel del til andre land fra oljefondet,det kan vi gjøre! Heller det enn å redde våre egne! skulle da BARE MANGLE!! NEI! VÆRRE til rævslikking har jeg ikke sett makan til!! Hva i alle dager vil de oppnå med det?? 

Først sparer de seg fattige...For så og spy ut alt igjen til andre land..Tenk om dem heller kunne brukt pengene på psykriatri,fengsel,mer politi osv...Greit,vi bor i verdens beste land,og det er jeg glad for! Veldig glad i landet vårt! Å vi har det veldig bra her! MEN...Jeg mener det er på høytid at de prioriterer sine egne i akkurat denne tunge tiden som har vært...Da snakker jeg ikke bare om voldteksbølgen,men også om 22juli..MANGE traumatiserte som trenger hjelp etter å ha gjennomgått no sånt..Både 22juli og voldtekt..

Har hørt utlendinger som  mener at det norske folk er egoistiske og selvoptatte! Åssen i alle dager kan dem si det?? Vi slipper dem inni landet vårt,de får alt de peker på,de får husrom,penger,mat på bordet,vi har bygget moskeer til dem og mere til! Vi spyr ut masse i nødhjelp,vi er planfaddere,vi synger og danser på tv for å samle inn penger til uland,vi er bøssebærere osv.. Åssen i alle dager kan det kalles for egoisme?? Neivell,er ikke det bra nok,ha dere til helvete ut herifra!! Og voldtekt for å hevne seg på det norske land?? Hva faen?? Lurer på hvem som er egoister jeg...Er vell bare å legge sammen to og to..mye vil ha mer!! 

Real men dont rape!!!

Ha en fin helg! Ta vare på hverandre,følg hverandre hjem og legg et par mursteiner i veska for å delje til viss en av disse udyrene av noen avskum skulle prøve seg!!! Skal jeg til Oslo i disse dager,er det ikke tvil om hva veska mi kommer til inneholde hvertfall!! Så kan de få se,hvor stor MAKT dem føler,når dem får et par murstein delja i hue!! ;-)

Mvh Synnøve 

7 kommentarer

May-Teresa

04.nov.2011 kl.11:50

bra skevet.

Synnøve

04.nov.2011 kl.11:52

May: Takk :-))

Ingeborg-kommenter tilbake-

04.nov.2011 kl.12:14

Utrolig kul header ! Og du skriver utrolig bra

Synnøve

04.nov.2011 kl.12:43

Ingeborg:tusen takk for det :-D Ønsker deg en flott helg :-))

frida

06.nov.2011 kl.19:54

Hei! Flott blogg og et veldig sterkt innlegg! Voldtekt er bare noe av det verste som finnes, så utrolig trist at det har blitt som det har blitt i den kjære hovedstaden vår!

Men 21 kaniner, så gøy! Sikker mye jobb også selvfølgelig ;) men kaniner er jo noen skjønne vesener! :)

ha en fin søndagskveld!

Synnøve

07.nov.2011 kl.08:40

frida: Hei! :-) Tusen takk for det! Ja,kan ikke skjønne at mennesker er i stand til å gjøre no så forferdelig mot et annet menneske :-( Det er jo bare hjerterått :-(( Ting har jo skjedd siden jeg skreiv det innlegget her da,mere politi ute i gatene,samt natteravnene som hjelper til :-) Å det er jeg glad for! Kan ikke ha det sånn i hovedstaden vår!! :-(

Jaaa! det er kjempegøy! Ja,det er en del jobb,men jeg elsker hvert sekund av det :-D De er nydelige <3

Ønsker deg en flott mandag :-D

Hildur

10.nov.2011 kl.09:56

Så utrolig enig med deg om dette. norge er dessverre et snillisme land. Blir nesten kvalm av det. Voldtar man noen kan man forvente å sitte maks 2 år i fengsel (som er mer som et litt strengt hotell hvor du får utdannelse og ukeslønn). Mange utlendinger kommer til Norge bare for å være kriminelle.. For de vet det lønner seg. Blir de tatt og satt i fengsel er det liksom ikke så big deal.. Skulle virkelig vært nulltoleranse-regel når det gjelder kriminelle utlendinger og strengere straffer for alle.. Det er jo sykt hvor fort man kan komme ut av fengsel vis man oppfører seg.

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits