Halloooo!! :-D

Hei bloggen! :-)

Nå er det noen dager siden sist..Har vært ganske fullpakka med møter og div..Å i helga dro min bedre halvdel og jeg til Hafjell på hyttetur,med firmaet han jobber i..Såkalt firmatur :-)

Det var jammen godt å komme seg bort og ut litt...Få et avbrekk fra hverdagen :-) Masse trevelige folk har vi møtt også :-) Så er klar for hverdagen igjen nå.

Skal prøve å ta det mest mulig med ro i dag..Blir jammen sliten av å være på tur å..Og jeg som ikke er så flink til å ha så masse folk rundt meg hele tiden,blir sliten av det også...hehe..Men er sliten på en god måte da <3 Vært en helt fantastisk helg! :-D

Åssen har deres helg vært?

Klem Synnøve

2 kommentarer

deveny

24.okt.2011 kl.21:15

Min helg har vært helt strålende.....godt at du kom deg bort etter det du skrev i forrige innleg, så må det var godt å finne litt egen tid, så du kan gripe an hverdagen og skape gode minner hjemme....klemz Dev :-)))

Synnøve

25.okt.2011 kl.06:51

deveny: Så bra du har hatt en flott helg eveny :-D Takk,ja det var temmelig godt å komme seg bort litt,egentida gjorde så absolutt godt :-)) klem :-))

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits