Det å høre at ens barn har vært nær ved å ta livet av seg...

Hei bloggen...

Sitter her å er ganske bleik om nebbet trur jeg..Kjenner klumpen i halsen ligger der..Men tør ikke slippe den ut jeg..oooff..Vært på første møte på BUP med eldste sønnen min i dag..Der kom det frem detaljer jeg ikke helst ikke ville vite...Menmen..Var nær på å bryte sammen...Men klarte å holde maska..Av hensyn til sønnen min,hadde ikke gjort det bedre for han at jeg hadde brutt sammen akkurat..

Ikke visste jeg at han har vært sååå nær ved å ta sitt eget liv..Å han har tenkt på det lenge og mye..Hva nå?? Føler jeg ikke lengre kan snu ryggen til han...Jeg vet han sliter..Og jeg vet han har hatt det utrolig vanskelig med alt som foregår i hodet sitt..Men selvmord?? herregud...

Lille gutten min..Hva kan jeg gjøre for å gjøre det bedre for deg?? Føler meg fullstendig maktesløs..Der ser jeg resultatet av at jeg trodde på barnehagen og skolen ALT for lenge...Om at det kom til å gå over..at du bare var i en fase.. Er mennesker som jobber med barn virkelig så uskolerte?? Blir helt matt jeg..

Er hvertfall glad for at jeg til slutt skjønte at dette ikke gikk over...En fase varer jo ikke i flere år..Såpass skjønte jeg..Vi måtte selge hjemmet vårt å flytte til et annen fylke og kommune før vi fikk hjelpa vi trengte...Å nå ser jeg at vi virkelig gjorde det rette! For gutten min...Jeg var så lei meg for å bryte opp fra alt dere kjente og hjemmet deres..Men takk gud for at vi gjorde det sier jeg nå! Dette kunne gått riktig ille!! 

Nå orker jeg ikke skrive mer,må stoppe før det synker mere inn her..Skal tross alt fungere resten av dagen...oooff..Tanken på at han har det så vanskelig er ufattelig vondt...:-(

Klem Synnøve

4 kommentarer

Aina

20.okt.2011 kl.12:59

Sterkt å lese dette her.. Mulig det høres ille ut, men det er bra du har fått vite om det. Må ha vært tungt for han å gå med disse tankene alene..! Jeg er glad dere har fått hjelp, at HAN har fått hjelp - og tror det vil gjøre sitt til at det kommer til å gå bra med han.

Sønnen min hadde også en periode hvor han hadde slike tanker. Det er noen år siden nå. Han har blitt mobbet mye, har adhd og dysleksi - ting har vært tungt for han. MEN - det har gått ganske så bra med ham, og dette ville jeg fortelle deg så du vet at jeg forstår hvor vondt det er - for sønnen din, og for deg som mor. Det kommer helt sikkert til å gå bra med gutten din også. Min sliter litt ennå, livet er jo ingen dans på roser for noen - men har etterhvert fått gode kompiser (noe han ikke hadde før han ble 13 år, nå er han 18) og blitt tryggere på seg selv, og VET at han er verdifull.

Snakk med gutten din, og vær der for han. Det er GULL verdt! Marius takker meg ennå for at jeg ALLTID har stilt opp for han.

God klem til deg <3

Martine

20.okt.2011 kl.22:19

SV: Han fikk kreft men måtte gi tapt på kampen. Alt virket som at alt skulle bli bedre men en dag på sykehuset ville han hjem en siste tur og sovnet inn i senga si. Virket som om han viste hva som skulle skje. Det er ufatlig mange som savner han! Men heldig vis i mine øyne så har han det bedre der han er nå!

Tusen tusen takk for kommentaren :) Beklager sent svar men orket ikke og svare i går ! :/

Martine

20.okt.2011 kl.22:23

Huff, trist og lese om sønnen din :/ Jeg trur det viktigste du kan gjøre er og bare være der for han, gi han en god klem, snakke åpent og bare være der for han! Jeg vet ikke hvordan foreldre har det, når mine bare har gitt blaffen i meg i flere år, men har jo selv vært der og har venner som har vært der, det er virkelig ikke lett! Ønsker dere virkelig lykke lykke til, ikke rart du holdt på å knekke sammen, huff:/

Lykke lykke til igjen, gi han en god klem og vis du elsker han! Ting ordner seg nok tilslutt !:)

Sender deg også en varm klem!

Synnøve

20.okt.2011 kl.22:30

Aina:Tusen,tusen takk for gode ord og råd Aina. Du skal vite at jeg setter ufattelig pris på det og at jeg trengte det sårt.

Nå har jeg fått det litt på avstand her..Å du har rett!Det er bra jeg har fått vite det..Det er jeg "glad" for nå. For nå kan jeg faktisk gjøre no med det og som du sier være der for han på den måten han trenger.

Huff...Trist å høre om gutten din :-( Han kan ikke hatt det lett stakar..Å trist at du har vært igjennom det samme.Barna mine har hvertfall venner..Å det er jeg evig takknemmelig for! Og sååå godt å høre at det har gått bra med han <3 Pluss at det også gjør meg litt mer optimistisk.Jeg tror det også går bra med gutten min,hvertfall etter å ha lest det her :-)) Dette satte et smil på mine lepper ingen har sett i dag..Du er offesielt dagens helt Aina! Det mener jeg med hånda på hjertet. Er så glad det finnes mennesker som deg ute i den store "stygge" verden. :-))

Du er en god mor,og ingen tvil om at han har klart seg så bra fordi han har deg som mamma hvertfall :-)) Jeg skal snakke masse med sønnen min..pluss at han også har en barnepsykolog han snakker med1-2 ganger i uka..Han har faktisk blitt litt roligere etter han kom inni bildet :-))Så det går jo rette veien. Nå kommer jo BUP inni bildet også..Så kansje dem finner en grunn til hvorfor han har det som han har det også..Da får han jo enda mere hjelp.Om det skulle vise seg å være noe da..Tiden vil vise...

Igjen tusen,tusen takk Aina! stooor goood klem tilbake til deg <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits