God morgen bloggen :-)

Heihei alle sammen! :-D Nok et innlegg med masse Synnøve snakk,så om dere ikke leser,klandrer jeg dere ikke altså! Ikke no av dette dere trenger å vite egentlig..Bare en åpen dagbok :-)

Da var det mandag og ny uke :-) Har en del spennende møter på gang...bla annet et med deltagruppa,som visstnok skal få meg ut i arbeid. :-) Vet ikke om de går med på forslaget mitt,men NAV sa jeg kunne prøve..Den som intet våger intet vinner.

Som jeg fortalte i går,har jeg planer om å utvide oppdrettet mitt...gjøre det større..blir vell en slags dyrebutikk..Men med bare kaniner da. Det er jo et ganske åpent marked,siden de fleste driver med det på hobby-basis..Så gjøre affære av det,trur jeg ikke blir no problem. Bare håper deltagruppa går med på det. 

Det forutsetter jo at vi kjøper dette huset jeg prata om i går da..Så jeg får plass nok og slipper og sjenere naboer med lukt osv..Det ligger midt i skauen helt for seg selv..men likevell er det kun 5 min til sentrum med bil :-) Så ligger ikke heeelt borti gokk heller ;-)

Kan jo kansje bli litt kjedelig for gutta der da...De er jo vant til å sykle rundt å henge med kompiser..Men da får dem ha med en del besøk hjem fra skolen osv da..Vi kan jo også kjøre dem til feltet og hente dem igjen etter noen timer :-) så det går nok bra det.

Startkapital til alt dette er hvertfall klart..Så jeg får kjøpt inn det jeg trenger..Å innrede stallen slik jeg trenger,for at det skal være tilrettelagt for vond rygg og skrott gennerelt..Har jo tilrettelagt slik med de kaninene jeg har nå,å det funker jo kjempefint! kan helt fint fungere der på de dårligste dager:-) Er faktisk litt helbredene å være der..Føler meg bedre :-) Dessuten kan man ta det temmelig med ro de dagene man trenger..

Men vi får nå se..Gubben er usikker på om han vil..Han syns det jo er kjempefint og herlig der huset ligger..Han er bare litt redd for at vi blir FOR isolerte..No jeg kan forstå godt..Men isolasjon for meg høres jo himmelsk ut! hehe..Er ikke avhengig av å ha så mange mennesker rundt meg..Trives godt i eget selskap jeg. Ganske stille og rolig av meg..Liker stillhet kjempegodt :-) Men jeg må jo bare respektere det om han ikke vil da. Vi trives jo veldig godt her vi bor nå også..så ikke no krise.

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

phalene jenta

17.okt.2011 kl.15:15

Hei!!!!!

mange jern i ilden er bra. Kaniner som er så søte da;) har hatt to kaniner tidligere<3

Hørest ut som en grei plan krysser fingrer å tær på at det går din å dines vei nå;)

masse lykke til med kaninene<3

klem fra Phalene jenta<3

Synnøve

17.okt.2011 kl.16:44

phalene jenta: Tusen takk for det å KJEMPE-søt kommentar <3 Liker å ha mange jern i ilden ja :-D Kaniner er herlige. Mitt avbrekk fra hverdagen. :-))

Klem fra meg til deg <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits