Søndag og planer for fremtiden

Hei alle sammen :-)

Dagen i dag har bare susa bort :-P Har ikke holdt hviledagen hellig hvertfall. Bortsett fra at jeg sov ALT for lenge da. Men bortsett fra det har det gått slag i slag. Var å besøkte min kjære aller søteste snilleste svigerfar i dag <3 Han er bare verdens herligste menneske :-)

Savner svigermor da. Hun gikk desverre bort fra oss og til lysningen i sommer :-( Men var nok godt for henne å slippe nå,etter et liv med mye smerter.. :-(

Har gjort planer for fremtiden..Å skal begynne for meg selv..Eneste muligheten jeg ser til å komme meg ut i jobb og ha en tilrettelagt arbeidsplass som skrotten min kan takle. Der det også er muligheter for å ta seg noen fridager når det trengs. Eller hvertfall ta det mer med ro når jeg trenger det da :-)

Skal begynne stort med oppdrettet mitt..Skal bla avle matkaniner,som brukes til hjertepasienter.Slikt kjøtt er temmelig uvanelig her i Norge. Så kg prisen er temmelig heftig :-) 

Skal også selge en del utstyr til kaniner gennerelt...matskåler,kopper,drikkeflasker,bur osv..Ha en slags "kennel" der for andre sine kaniner som trenger et sted å være i ferien er også planen :-) Må bare få flytta først..Vi har muligheten nå til å kjøpe et temmelig egnet sted nå..Som ligger for seg selv i skogen..Kjempefint der <3 Kan være litt vanskelig der på vinteren pga den bratte bakken ned dit..Men kan nå skaffe en firehjulstrekker eller traktor...problem løst :-))

Bor jo ganske landelig nå også da..Så kan godt drive stort her også..Men er ikke så stille og godt her som det er der vi kan kjøpe. Reine medesinen for sjela og være der rett og slett..Her må vi også dele uteareal med de som leier under..Litt vanskelig å drive stort da...

Men vi får nå se om det blir no av.Håper det....Min største drøm er å få bo der! Men har jo 3 andre å ta hensyn til..Så vi får prate om det :-) Dette ble bare kjedelig Synnøve babbel,så dere gadd sikkert ikke lese alt engang!! hehe..Jaja,sånn er det med åpen dagbok ;-) hihi

Ønsker alle en flott kveld videre <3

Klem fra meg

 

Én kommentar

Tonje Kristin

17.okt.2011 kl.21:13

Trist å lese om svigermor :)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits