Dyr er så sinnsykt undervurdert!

Hei! :-D

Har funnet inspirasjon fra blogg.no forsiden i dag. Har florert av gripende dyrevideoer der i dag <3 katt som prøver å vekke sine døde kattevenn,hund som redder en annen hund. Jeg gråter jo hver gang jeg ser sånt.Dyr står meg veldig nær..som sagt før i et innlegg i dag,de står meg nærmere enn mennesker.

At de forstår mer enn vi tror,er jeg overbevist om. Årene som oppdretter av kanin har også overbevist meg om det. De er så sårbare,trofaste og forstår så utrolig mye! Viss jeg gråter,kan dere banne på at jeg har fanget fullt av katter som vil trøste. Har jeg en vanskelig dag,bråker mange av kaninene extra,fordi de vil kose.Og jeg er sikker på at de VET at jeg blir i bedre humør da!

 

Dette er Cy-Rajmon en kanin som forstod ufattelig mye når han levde,og skilte seg betraktelig ut blant de andre. Han var mer en hund i atferd enn kanin <3 Han kunne løpe løs rundt meg mens jeg surra ute,han vek ikke fra min side. Max noen få meter for å kansje spise litt gress eller løpe/hoppe litt. Han klorte meg på beina når han ville ha kos,han kom når jeg ropte,å at han ikke fikk lov til å gå ut på veien,visste han utmerket godt :-) Det gjorde han alldri..prøvde et par ganger,men skjønte fort at det ikke var lov.

Desverre mistet jeg han i sykdom i fjor :-( Han ble 6 år gammel..Det er tap jeg alldri kommer helt over..RIP lille venn...Håper du har det bra der du er..Viss du er et eller annet sted der ute..huff..kjenner tårer er på vei..

Men har fått meg noen nydelige nye kaniner da <3 Så skal ikke henge for mye med leppa ;-)

Men tilbake til poenget. Dyr forstår mer enn vi tror og syns mennskeheten/vitenskapen ofte undervurderer dem. 

Q: Har du/dere hatt et dyr som har betydd noe helt spesielt for deg?

Klem Synnøve

 

Én kommentar

Wairs

15.okt.2011 kl.15:20

SV; Tusen takk! De er veldig snille ja :D åå! Anbefaler Golden Retriver :D Skriv en kommentar på bloggen min når du får hund om det er en Golden Retriver eller en Labrador! Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve.Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen på godt og vondt,temaer/nyheter som opptar meg,om dyra våre og om asperger og ad/hd,for at mennesker skal forstå det bedre.Siden min yngstesønn har den diagonosen,og blir ofte misforstått og tatt som et problembarn..Det skal også sies at jeg blogger for min egen del å ikke for å få mest mulig lesere eller for å underholde andre..Men bli gjerne leser,koselig det :-) Elsker mine trofaste få lesere <3vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits