make war,not love..??

God morgen alle sammen :-))

Mener seff ikke det som står på overskriften her. Mener seff make love not war :-) Men noen ganger kan det jammen virke som her i verden for visse land og menneksker at det er om og gjøre å lage mest mulig kvalm og krig.. :-/ Av en eller annen grunn var det disse tankene jeg våkna opp med i dag.

 

                                                       leit að lífi / search for life - one of my favourite images on tumblr.

 

Ja,jeg vet... Jeg er skrudd sammen litt rart :-P hehe...Men er stolt av å være rar jeg. Det er morsomt :-) Skjemmes ikke over å være meg selv og leve livet mitt som jeg vil. Å det bør heller ingen andre skjemmes over. Så sant det ikke går ut på å skade andre å lever et liv uten skrupler,moral,empati og sympati. Så får mennesker gjøre hva dem vil med livet sitt for min del.

Blander meg ikke i andres liv og HATER sladder og vås! Har du hørt,Jeg så naboen osv...Kunne ikke bry meg mindre! Har mitt eget liv å leve jeg,å har jammen nok med å holde styr på det,trenger ikke holde styr på alle andre sitt. Har ikke intresse,tid eller energi til det :-P

                                                 

                                                                school makes me so busy

Jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Mulig noen har skjønt det...hehe...Men jeg foretrekker dyr fremfor mennesker. Vet ikke helt hvorfor..Men sånn er det. Er glad i mennesker også da,å har nære venner jeg er enormt glad i og som betyr masse,masse for meg <3 Men dyra er nr 1 for meg og mannen og barna mine da seff! <3

 

Men nå er det helg folkens! :-D skal bruke dagen til å bare gjøre akkurat som jeg vil og bare slappe av :-) Ikke så ofte det er tid til det,å vet jeg har en veldig hektisk uke i vente. Så trur det kan være lurt å slappe godt av i dag og i helga :-) Mulig vi drar ned til hytta en tur...er så stille og godt der. Der får vi vært ordentlig sammen også <3 ikke no skjermer og andre distraherende ting..Bare oss,skauen og elva :-))

Tatt ved hytta oktober i fjor :-) Men kan jo bli litt kjedelig der noen ganger da. Så blir som regel bare en dag/døgn. Blir litt rastløse..Kansje få inn en tv og dvd spiller,så vi får sett på en film eller to hvertfall..Det gjør vell ingen skade..Hvertfall nå som det blir så tidlig mørkt..greit om sommern,for da kan vi være ute i skogen å leke oss frem til vi skal legge oss :-) Men det går jo ikke nå..

Q:Hva skal dere i dag? og i helga?

No spennende på gang??

Klem Synnøve

 

2 kommentarer

Elise

14.okt.2011 kl.15:55

Fin blogg!

Hvor kjøpte du sånn klikkegreie til kaninene dine?

Kan du legge ut noen bilder av noen kaninene dine? :)

Synnøve

14.okt.2011 kl.16:42

Elise:Tusen takk :-)

Kjøpte de via en nettside,men husker ikke hvor.. Men de selges i dyrbutikker og hos dyrleger :-)

Har lagt ut bilder av kaninene akkurat nå :-))

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 31 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-)Har også 4 katter og 2 hetterotter:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits