Goood morning vietnam :-P hehe..

Heeeeiiii :-)

Ja,jeg trenger virkelig en hel natt god dyp søvn! Kommer vel for en dag :-) Skal løpe ut en tur snart og jobbe litt ute,før øya sklir igjen her..:-P rydde bort no hagemøbler og slikt før vinteren kommer..Skal skifte resten av burene også. Samt klikkertrene litt igjen.

Har sååå lyst til å ta en liten høneblund først..Men redd for å sove for lenge..Da får jeg hvertfall ikke sove til natta igjen! Har ikke tid heller...masse å gjøre i dag..Nannyen kommer i dag også. Så må forberede til det også. 

PS: Hvit/blåøyde dvergveddere til salgs om en ukes tid ca.Noen som vil ha?? eller vet om noen som vil ha?? rop ut isåfall. De er kjempekosete og tillitsfulle <3 Tar 300kr pr stk. Du må skrive under på en kontrakt om at viss du ikke kan ha kaninen lenger,så må du ta kontakt med meg,så jeg kan hjelpe med omplassering :-) Kanin har blitt et populært kjeledyr,men det er også det mest omplasserte dyret. Som oppdretter må jeg ta ansvar. Vil ikke at dyr fra meg skal havne land og strand rundt...Eller bli dumpa i skogen for å dø. 

Klem Synnøve

Én kommentar

karitam

13.okt.2011 kl.09:36

Hei! Kjempefin blogg! Ha en fin dag videre, kos deg! :)

Jeg har konkurranse på bloggen min der du kan vinne sponsede premier til mange tusen kroner, dette kan du vinne bare ved å kommentere...Ta en titt! :)

-Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits