Medisin for sjela,og hva det kommer av...?

Hei igjen alle sammen :-))

Før i dag skrev jeg et innlegg,som videre inspirerte meg til å ville skrive litt om medisin for sjela :-))  

Hva er noe "det" som fyller opp sjela vår? at forskjellige ting vi gjør fyller oss opp med ny energi og ro i sjela,er jo ganske fantastisk,å det er en ganske fantastisk følelse også. :-) Ta feks Musikk og dyr,som fyller opp min sjel.Er det noe som får meg i gang er det musikk og dyr <3 Kan føle meg helt pumpa og umotivert til dagen gennerelt. Men så setter jeg på no god musikk eller er sammen med dyra mine,så er jeg i full gang! masse energi og og motivasjon sånn plutselig.

Men hva er det som gjør det slik? Håper dere henger med nå :-P  Jeg tror det ligger i at jeg blir glad av det. Å glede gir jo energi og motivasjon. Sant? Men kan jo være du mener no annet. Å det er jeg veldig åpen for..Et lite mysterium som i mitt hode må bli oppklart :-))

Q Så hva mener du?

Q Hva er medisin for sjela for deg?

Håper det her ikke blir for rart  spm :-P

 

Klem Synnøve

6 kommentarer

kamerasilje

10.okt.2011 kl.19:50

Fin blogg :)

osstrepaalandet

10.okt.2011 kl.20:25

ahh, det er mye. Men for eksempel skogsturer, kanoturer, fisketurer og danse i stua etter bra musikk. Dykking og bading. Datteren min <3 er noe;)

deveny

10.okt.2011 kl.20:33

Medisin for min sjel, vel det er å surre rundt på hytta.....da blir jeg lykkelig da....klemz Dev :-)))

Synnøve

10.okt.2011 kl.21:24

deveny: Herlig :-) er så godt å ha sånt i hverdagen,å man trenger det jo så veldig!Klem Synnøve :-))

Synnøve

10.okt.2011 kl.21:25

osstrepaalandet: Har en del til felles her ser jeg :-) Skogsturer,fisketurer og barna mine <3 Det gjør susen det :-D <3 Takk for kommentar og innspill :-)

Synnøve

10.okt.2011 kl.21:26

kamerasilje:Tusen takk :-))

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits