Litt rar....

God morgen :-)

Godt å stå opp med solskinnsbollene i dag <3 Etter å ha vært fra dem i 9 dager. De kommer til å være mer borte fremover...Kansje så mye som annenhver helg :-(( merker det er litt tungt å takle..De har jo alltid vært hjemme hos meg..Blitt litt eiesyk..Rett og slett...hehe..

Men har nok absolutt ikke vondt av det. Merker jeg trenger en pust i bakken i ny og ne ;-) Så blir nok bare litt uvant i begynnelsen.Så går det nok over.

Føler meg litt..Skal vi se..Vet ikke heelt åssen jeg skal definere følelsen...Men kan vel si jeg føler meg litt rar i systemet i dag..Har en sånn rar følelse..Snodig..Veit ikke hvorfor heller.

Men nå er jeg litt rar da,så kansje ikke så rart at jeg føler meg litt rar :-P hehe...Men nå skal jeg løpe ut til dyra en tur,også inn igjen i varmen,guffe på musikken og tørke litt støv,vaske noen gulv osv. Da blir nok humøret bedre :-)) Musikk og dyr er medesin for sjela <3

Ha en flott dag alle :-)

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits