God natt og noen tanker i natten :-)

Hei :-)

Er på vei for å finne senga,men følte for å pludre litt her først. Litt stressa i hue...Å da hjelper det å skrive litt :-)) Mye som skjer denne uka og fremover i tid.Lurer på åssen jeg skal rekke alt :-P Men godt at noe skjer også da :-) Liker å ha no å gjøre! Har jeg ikke no å gjøre,blir jeg bare superdeppa,tom og lei. 

Blir nok litt mindre lyd fra meg fremover nå. Har et liv jeg må leve og masse prosjekter på gang ;-) Har en del prosjekter i stallen bla. Må reparere noen bur osv..Og skal flytte dyra inn for vinteren,viss ting går etter planen da. Skal prøve å få frem fargen sølv i rasen rex. For å ikke snakke helt i vilden sky,så er det en farge som ikke finns i den rasen. Så det blir spennende :-) Må skaffe meg noen rex først og fremst da ;-)

Skal jo også ut i 70% jobb. Det blir spennende :-) både gleder og gruer meg..Vet åssen kroppen blir om den overbelastes :-/ Å det kan jeg si dere er et smertehelvete! Menmen..den tid den sorg. Håper jo det funker,å at jeg kommer meg ut i jobb igjen. Trenger pengene. om dere skjønner.:-) Å savner og jobbe. Virkelig! Har jo "jobb" som både hjemmeværende husmor,mamma og oppdretter.Å er jammen ikke arbeidsledig sånn sett...Har mer enn nok å gjøre. Men er det med å komme seg vekk og ut..Delta i samfunnet..Være sosial,få nye bekjentskaper osv.. Trist mine dager som hjelpepleier er over :-(( Håper jeg finner noe jeg kan trives like godt i :-)) 

Har også en del møter fremover med visse innstanser . Ting er hvertfall på vei fremover. Å det er jeg fryktelig takknemmlig for! for gikk litt baklengs for noen år tilbake. Såååeh...on the road again! GODT! :-)) Jah mulig jeg har skrevet no lignende før,å at jeg gjentar meg litt...Men er bare no jeg trenger å få ut å lufte tydligvis,så ha tålmodighet med meg dere :-)) fikk bare en sånn deja vu følelse her :-P

God natt

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits