familien min og helg <3

Hei alle sammen :-))

Hatt en ganske fantastisk helg så langt :-D Vært å besøkt mamma,pappa,broren min og svigerinna mi <3 var sååå godt å se dem igjen :-)) Alt for lenge siden!! huff...savner dem ofte..så det gjør helt vondt...er det noe jeg savner fra Eidsvoll,er det dem! sånn ellers er savner jeg ikke Eidsvoll i det hele tatt. 

Også savner jeg huset "vårt" der da...hadde 6 veldig gode år der med mann og barn <3 rart hvor fort tiden går...Driver allerede på det 3.året i det "nye" huset..Føles egentlig ut som det var i går..Hadde alldri i livet trodd jeg skulle havne i Østfold..Men trives jo veldig godt her da,å fått masse gode venner <3 

Selv om jeg til en viss grad klandrer Eisvoll kommune for at vi måtte selge huset vårt og bryte opp i det gode trygge livet vårt,for at gutta skulle få hjelp!! planen var jo at de skulle få en stabil og trygg oppvekst på et sted i et eneste hus..Men sånn ble det jo ikke..Men på mange måter er jeg glad for det også :-)) Skjedd mye fint fordi vi tok det valget!

Gutta er på rett kjør og har lært seg masse! å fått kjempemasse hjelp! og jeg har møtt masse vakre mennesker som har blitt en stor del av livet mitt <3  Å det er jeg FRYKTELIG takknemmelig for. :-)) På mange måter har vi fått et mye bedre liv enn det vi hadde i Eidsvoll...For der var virkelig ting skakkkjørt på sisten. Nå prater jeg litt i koder her,men håper dere klarer å skjønne,dere få trofaste,herlige lesere jeg har <3

Har dere gjort i helgen da?

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits