04.okt.2011

Hei alle sammen :-))

En stund siden sist nå.Bare nyter llivets glade dager,løper rundt og nyter å ha barnefri :-)) Hatt en trivelig helg og uke så langt med venner og kjæresten. Vi har feira 8 årsdag bla <3 Spiste en bedre middag ute og kosa oss :-)) 

Har litt skrivesperre for tiden..Er for opptatt med å gjøre ting jeg ikke får gjort når barna er hjemme.hehe..men kommer sterkere tilbake...Kansje jeg skriver endel i kveld.Kjenner skrivekløa tar meg litt her jeg sitter.

Må bare finne ut hva jeg skal skrive OM! Kan jo ikke skrive om hverdagen min hele tiden,for så intresant er ikke livet mitt :-P Ikke for dere hvertfall..Men bare fantasien som setter grenser,så får nok hente inn litt av en igjen i kveld...prøve så godt jeg kan hvertfall :-))

Klem Synnøve.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits