8års dag med kjære,roadtrip og barnefri :-D

God dag alle sammen :-D

Da var det Fredag,helg og høstferie :-)) Barna drar på ferie,kommer til å savne dem no sykt! :-/ Men blir godt for hu mor med en pust i bakken nå. Har vært noen tøffe uker..I helga skal Min kjære og jeg feire 8 årsdag <3 Er jammen heldig som traff han og som har en sånn fantastisk mann i livet mitt. Et liv uten han,er utenkelig.Det er mannen i mitt liv! Ingen tvil om det! Han gjør meg hel og superlykkelig <3

Planen var jo å ta en roadtrip opp til kvitfjell/Hafjell..Men nå viser det seg at han ligger rett ut med bronkitt :-(( Så trur det blir stille og rolig hjemme..Vi får ta det igjen når han er frisk igjen :-) planen nå er å bare kose oss hjemme.Spise god mat,og muligens kjøpe inn no god vin. Se på film/er og bare daffe. Blir temmelig digg det også :-D Så gleder meg like mye til det :-) Så tar vi roadtrippen til neste helg igjen :-)

Bilde fra vår forrige roadtrip. Kjørte til Tyskland,for å se på alle slottene oppi alpene der.For en flott opplevelse det var :-D slott neushwanstein vi ser oppi fjellet her :-)

Da får jeg slenge i meg no frokost og komme meg ut til mine skjønne firbente <3 Skal skifte på no bur og å ta litt klikkertrening igjen ;-) De har snart lært å stå på to på kommando nå :-D også har de lært å lyde navnet sitt :-)) Visst dere vil se flere bilder fra roadtrippen i sommer,kan dere trykke på denne linken : http://sippiline.blogg.no/1314947827_her_kommer_bilder_fra.html masse flott natur,slott og fine hager blandt fjellene å se på :-)

Ønsker alle dere flotte bloggere en fin helg og høstferie,visst dere har høstferie nå..Ha hvertfall en fin høstferie når den måtte være :-D

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits