Lillelørdag :-)

Da var det lillelørdag igjen da. Tida går jo så FORT!!! men greit det igrunn...da går det bare fortere til helg og høstferie :-)  

Til helga drar jeg og gubben laaangt vekk...laangt oppi fjellet! vi skal nyte god natur og hverandre! bare kjøre rundt og se masse flott natur! finne et bra fiskevann og tidsfordrivet blir å høre lydene fjellet kommer med og sitte å se på en dupp eller 2 som flyter i vannet,og håpe den går under snart :-D Deilig <3

Har fått pass til dyrene også :-D dette er dyrene som skal passes:

 Lille bolla vår Utt <3 Navnet har hun fått fra en bokserie jeg og kjære leser på. En dovenhund som stakk av med hjertene våre (og JA,det er i sjangeren fantasi,for dovenhunder finns jo ikke :-P ) 

 Så har vi lille lotta vår <3

 rottene våre Arne og Bjarne <3

 "lille" tigern vår Melis.<3 Først het han Melissa,men så fant vi brått ut at han hadde baller,så da måtte vi prøve og finne på no annet lurt :-P ergo ble det til Melis! hehe

 Ted <3 et nydelig lite nurk :-)

 også alle kaninene,får jo ikke lagt ut bilde av alle 13 stk vi har :-P så bare legger ut noen få jeg :-P Kaninen til sønnen min under her  :-)

 Selveste bamsebrakar på bruket! han er STOOR,vakker og kosete <3 navnet er egentlig Heddon,men han blir kalt for bamse :-)

 Også er det snuppa <3 litt mannevond om dagen,fordi hu er med barn,men de kommer iløp av kort tid,så få håpe hu roer seg etter tid og stunder :-) tid skal hun få.

 

Så...skylder de som passer på dem en STOR takk! for som dere skjønner får dem LITT av en jobb! hehe..her er det ikke få dyr som skal ha sitt :-P Men de elsker jo dyr selv da..og kommer ofte for å hilse på dyra ellers også <3 Så tipper de kommer til å kose seg max jeg :-)

De passa dem også når vi var på ferie i sommer en uke...å de dyra hadde jammen ikke lidd no nød nei! sååå godt ivretatt! så er egentlig bare de som får lov til å passe dem..hehe..de er fantastiske med dyra våre <3

 dere skal i høstferien da??

Ønsker alle en flott lillelørdag/Onsdag :-)

Klem Synnøve

7 kommentarer

Lise

28.sep.2011 kl.13:16

hei, vil du bli vurdert? Vil du at jeg skal vurdere din blogg?

Gå inn her : http://mlmy.blogg.no/1317206833_vurderinger_4_blogger.html

Ha en fortsatt fin dag.

Anna

28.sep.2011 kl.13:35

kjempesøte dyr:)

Synnøve

28.sep.2011 kl.13:37

Anna:tusen takk :-) de er nydelige <3

Tonje Kristin

28.sep.2011 kl.20:49

Åh jeg syntes du har så søte katter :=)

Synnøve

28.sep.2011 kl.22:02

Tonje Kristi: Ja de er kjempenydlige <3

sextalk

29.sep.2011 kl.08:47

selv om ikke DU liker siden, så kan du jo dele linken videre=)

Hadde nok hjulpet det og=) takk<3

Synnøve

29.sep.2011 kl.09:03

sextalk: Gjort :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits