god natt...

Bare innom for å si god natt jeg :-) Tidlig natta på meg i dag..Sov ikke forrige natt,så er nokså pumpa..Å har vært gennerelt grinete og misfornøyd i dag..æææss...HATER sånne dager..prøvd å tenke positivt å at jeg har så mye å være takknemmelig å glad for...prøvd å gjøre glade ting osv..men til ingen hjelp..Jaja...kan jo ikke hjelpe hver gang heller..Som regel hjelper det,så får vell være glad for det :-)

Er det en ting psyken og skrotten ikke takler,er det å ikke få sove! Jeg kan takle mye..ser meg selv som psykisk sterk...Men får jeg ikke søvnen min, er helvete løs! rare greier altså...ekkelt og vondt også..

Blir vell likar i mårra :-D Nå må ryggen og knea være snill mot meg i natt,så jeg får sove ordentlig ut.. :-) Står foran et viktig møte ganske tidlig i mårra. Så må være uthvilt og fit for fight ;-) Nå skal jeg logge av her og lese litt,drømme meg inni en annen verden :-)

Ønsker alle en fantstisk natt <3 nattaklem fra Synnøve

2 kommentarer

Aina

26.sep.2011 kl.22:16

Søvn er utrolig viktig, og jeg er heller ikke "folk" i de periodene jeg sliter med å sove.

Ha en god natt! :)

Synnøve

26.sep.2011 kl.23:21

Ja,er det..merker det når jeg er unerærnert på søvn gitt..viktig for å takle hverdagen trur jeg og alle inntrykk iløp av en dag..

Takk for det :-) er nå våken enda da..så vi får se..overtrøtt :-P hehe...Ha en god natt du også :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits