Hallaaa!! :-D

Halla alle sammen og min få trofaste søte lesere :-)

Da var det ny uke igjen :-) Mye som skjer denne uka..Masse møter osv...Snart høstferie da. Det blir jammen godt :-D har barnefra hele høstferien faktisk..Det blir både skikkelig kjipt og skikkelig godt...Blanda følelser om akkurat det der altså...Savner barna veldig når dem er borte..Men vi har sikkert ikke vondt av å være litt fra hverandre og savne hverandre litt :-)

Det passer jo ganske bra også,for til uka har min bedre halvdel og jeg 8 årsdag <3 :-) Så blir godt å feire den i fred og ro. Mulig det blir en weekend-tur på oss til kvitfjell som en del av feiringa.Masse flott natur og masse god fjellluft. liiikeer! :-D

Håper vi bare klarer å skaffe noen som kan se etter dyra mens vi er borte. Det ser ut til å gå den rette veien om ikke annet :-) men helt sikre er vi ikke enda..vi får krysse armer,bein og fingre for at det går i orden. 

Hatt en kjempefin helg. Bare slappa av og kost oss med venner. Vin- kvelden på fredagen ble en suksess. Masse god vin,god prat og godt å spise. Masse levende lys og idol som surra i bakgrunnen. Proppa oss fulle av mørk sjokolade og rødvin,så vi blei helt tussete og rare her! hehe..Kjempekoselig <3

I mårra blir det møte med ansvarsgruppa til mine vakre små. Så dagen går mye på å forberede meg til det..hente inn litt innfo om asperger og ad/hd i forhold til hva dem trenger på skolen og skrive ned små stikkord om hva jeg må huske å ta opp...å hva jeg vil ha med i den induviduelle opplæringsplanen..Sånne møter er like spennende hver gang. :-)

Ønsker alle en flott uke :-) Ta vare på dere selv og de dere er glad i <3

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

juveke

26.sep.2011 kl.12:07

Hadde glatt passet dyra deres, synd dere bor så langt unna ;)

Synnøve

26.sep.2011 kl.12:11

juveke: så koselig :) ja,det var dumt det da..Men takk for omtanken da :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits