Er det som feiler folk?? :-((

Huff...Får helt klump i halsen! Tenk å misbruke barn seksuelt!! nei FY ass!! veit dere..jeg har ikke ord jeg..Å jeg er like sint på systemet og det rævkjørte strafferammene vi har her i Norge! Barn er det mest dyrbare vi har..er det no som skal beskyttes og fredes er det barn! Du får jo mere straff for å jobbe svart og snyte staten for penger,enn man får for å gjøre vondt mot barn...systemet er like skyldige i overgrep som de udyra! sånne udyr skulle alldri fått slippe ut av fengsel noen gang! Les link under :-(( Jeg ser rødt!

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10039157

4 kommentarer

EmEli

24.sep.2011 kl.23:06

Æsj, jeg blir kvalm... Det er helt sykt, slike folk er det noe gærent med, ja. Jeg synes sånn folk burde bli sperret inne temmelig lenge, ja.

Synnøve

26.sep.2011 kl.10:37

EmEli: Da er vi jammen to! Ja,sånne folk skulle alldri få sett dagens lys igjen...det er sikkert og visst..huff :-(

Tonje Kristin

28.sep.2011 kl.22:23

Livstid i fengsel spør du meg!!

Synnøve

29.sep.2011 kl.07:58

Tonje Kristin: JAAA!! blir helt uvell og trist ved tanken på at de slipper sånne udyr ut i samfunnet igjen :-( klarer ikke skjønne greia...

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits