sex,samliv,jobb,venner osv

Flere elementer som er vanskelig å kombinere. Ikke bare det..oppi dette skal du også ha tid til venner og komme deg ut å være sosial..puuhuuu...Kan jo ta motet fra enhver..Når man kansje er hjemme fra jobb kl 17.00 også er det middag,oppvask,lekser med barn,legging av barn osv..Da er man jo helt pumpa..man har da gjerne vært i full gang fra 06.00 om morgenen..
Allerede kl 15.00 er man kjempesliten etter dagen og har mest lyst til å sove...Men så skal man jo hjem til en familie som trenger sitt..Man skal være frisk og sprek,trene,drikke masse vann,man skal ha et ryddig og pent hjemme,og forldrerollen som da krever sitt..man må være mange roller i en foreldrerolle. Man må være sykepleier,pedagog,lærer,psykolog,kokk,renholder,ernæringsfysolog osv...oppi dette skal man da også ha et sexliv...

I værste fall,tar alt dette stresset kverken på et sexliv  mellom 2 mennesker! å det er jo IKKE bra! sex er langt ifra det viktigste i et forhold! men viktig nok til at det kan ødlegge et forhold tror jeg..viktig nok til at det kan gå på nervene på enkeltmennesket som prøver å holde hodet over vannet . Innbiler meg at et kan gå utover både selvbilde og hvordan man har det med seg selv..Masse skyldfølelser som : hva gjør jeg galt? jeg må jo være en elendig kjæreste,jeg må jo se fæl ut osv.. :-/

Ja jeg vet ikke jeg men..Man tar jo av reservelageret hele tiden..kjemper for å orke mer og fullføre dagens plikter...Kansje man skulle la de dagelige pliktene ligge litt innemellom?? hvor viktig er et å ha det ryddig og strøkent HELE tiden feks?? er det det vi ønsker oss når vi ligger på dødsleie feks,,jeg skulle ønske jeg hadde rydda og vasket mer... Neppe...tipper heller vi ønsker at vi hadde elsket,smilt,danset ledd og tilbringt mer tid med de vi er glad i jeg :-)

Nå vil jeg gjerne høre hva DERE mener om dette. 

Q: tror dere stress i hverdagen kan kverke et sexliv mellom 2 mennesker?

Q: eller skjer ikke det mellom 2 mennesker som virkelig elsker hverandre og er glad i hverandre?

Q: hva tror dere skal til for å holde liv i et godt sexliv? 

Ble mange spm dette men..er fryktelig nysgjerrig av natur :-) Har hørt mange forskjellige svar ang dette...å er spent på hva dere her på blogg.no mener :-)

På slutten her vil jeg legge til et ordtak,som treffer blink på meg hvertfall: "alle disse dager som kom og gikk,ikke visste jeg at de var livet" 

Klem Synnøve

6 kommentarer

tinayjohnsen

24.sep.2011 kl.16:57

At man er åpen for nye ting, ikke bare det samme gamle kjedelige :-)

Synnøve

24.sep.2011 kl.17:03

tinayjohnsen: sant som det er sagt :-) jeg tenker også det:-D og som nevnt at man stresser ned,legger fra seg dagelige mindre viktige plikter,viss man går litt i dybden på hva som er viktig her i livet.Og tar seg tid med mannen/kvinnen sin. Og MYE morsommere enn å stå å ta oppvask feks..hehe..MYE mer givende og motiverende også :-)

Aina

24.sep.2011 kl.19:27

Må bare innom så du ser at jeg har vært her og lest ;) Vet du, jeg er dessverre ikke den rette til å svare på dette, for har vært singel i over 11 år, så dette med sex er et ikke-tema for meg ;D

Likevel, kan jeg gi mine tanker rundt spm dine.. Ja, jeg tror stress kan påvirke sexlivet, fordi jeg tror stress påvirker ALT. Når man ikke har overskudd, og det hele tiden er kjas og mas, og hit og dit, tidsklemme osv.. de fleste blir gående på felgen etter en stund.. og ja, jeg tror det påvirker sexlivet også, uavhengig av om man virkelig elsker hverandre.

Det er det siste spm jeg må melde pass på ;)

Bjørg

24.sep.2011 kl.20:10

Stress trenger ikke være noe negativt, det er vanlig

med stress. Meeen langvarig, negativt stress kan "drepe"

hvilket som helst forhold!!

Vi har forskjellige personlighet, forskjellig humør etc

Syns denne beskriver litt om sexlivet mellom mann og kvinne:

Menn har det godt når de har sex, kvinner må ha det godt for å nyte sex!

For meg stemmer det ganske godt. :-) Tror og at det er helt vanlig

og normalt at sexlivet går opp og ned, det må man bare ha i bakhodet.

Trenger ikke være noe galt i sextørke:-D

Synnøve

24.sep.2011 kl.21:07

Bjørg:sant :-) den beskrivelsen du kommer med her,syns jeg beskriver det hele ganske bra:-) å er nok normalt at det går opp og ned med sexlivet i et forhold. Et forhold er så absolutt ikke rosenrødt hele tiden og man kan ha det bra på mange andre måter utenom sexlivet også :-)

Synnøve

24.sep.2011 kl.21:15

Aina: Takk så mye for det Aina,setter jeg stor pris på :-D nyyydeeliig :-D å at du slenger deg på debatten tross at du har vært singel i 11år,syns jeg rett og slett er tøft av deg:-)

Ja,stress påvirker alt! og neimen ikke lett å prioritere "riktig" oppi mas og kjas...puuhuu..for hva er dette "riktige" alle flyr rundt å maser om??!! hehe...Derfor jeg mener at man må tenke litt dypere over det å gå vekk fra det overfladiske her i livet..å ta seg en timeout i ny og ne..blås i oppvask og husarbeid for en kveld eller dag,å ta vare på mannen/kvinnen i livet ditt..ikke bare mannen/kvinnen..men det gjelder også alle andre i livet ditt du er glad i..:-)

for visst morgendagen alldri kommer,som picasso synger så fint,spiller det ingen rolle om hvor reint og ryddig man hadde det hele tiden..:-)

Takk for innspill,å helt greit at du passer på det siste spm ;-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits