Vold i hjemmet...

Det er få ting som provoserer meg mer enn menn som misshandler kvinnene sine psykisk og fysisk. Desverre er det mange som opplever dette og lever med det dagelig. Kjenner mange som har vært borti en og annen psykopat..virker som alle har vært borti en faktisk..Inkludert meg..Men heldigvis kom jeg meg ut av det.

Vet det også finns kvinner som slår mennene sine. Det er like provoserende! For meg er det utenkelig å være slem mot noen og gjøre noen no vondt.. Så åssen i alle dager klarer de å leve med seg selv og sove godt om natta?? kan forstå mye...men det er er noe jeg ikke klarer å forstå..Men det skal heller ikke bli forstått!! 

Hva får disse stakkars menneskene til å bli?? ja,jeg vet de truer med det ene og det andre viss man prøver å forlate dem..jeg vet også at mange blir fordi dem syns syndt på overfallsmannen/kvinnen. De påtar seg nesten en mamma/pappa rolle...tror at de skal klare å hjelpe dem og at alt kommer til å bli mye bedre. Men det skjer jo ikke..eller sjeldent hvertfall..

Jeg mener..det må jo være bedre å komme seg ut av det,tross trusler..viss det blir drapstrusler ut av det,så tenker jeg at jeg har det bedre kald i grava,enn å leve et liv med vold og terror! Til slutt går dem som oftest på barna også :-( Å syns det er håreisende at også mange barn lever sånn. Jeg føler jeg faktisk kan rette ut fingern å peke her! i og med at jeg har vært oppi situasjonen selv.

Å jeg fatter ikke åssen folk kan sette barna sine oppi no sånt! Må jeg dø for å beskytte barna mine og i forsøk på å gi dem en verdig oppvekst,så javell! eller bli banka så jeg ikke kan stå på beina mine,så vet jeg hvertfall at jeg har prøvd! men skal noen noengang skade barna mine,må det skje over mitt kalde lik! å kansje ikke da engang! hadde vell kommet tilbake som et gjenferd eller no,på pur faenskap og hjemsøkt det stakkars menneske! hehe... Litt galgenhumor oppi elendigheta må man ha ;-P

 

Hva tror dere får kvinnene/mennene til å bli ? å da i tilegg med barn i bildet,som ser og hører dette hver eneste dag!?

Åssen tror dere mennesker kan være i stand  til å gjøre no så vondt mot noen andre?

 

 

Tanker i natten fra Synnøve sitt lille tornadohue :-) Klem

 

4 kommentarer

Aina Bjornstad

22.sep.2011 kl.22:26

Uff ja, jeg tenker over det rett som det er. Det er vondt å tenke på at mange har det slik.. Jeg kan heller ikke fatte hvordan noen får seg til å slå og behandle noen sånn.. :(

De som gjør det kan jo ikke ha andre følelser enn sinne..??? Har de skrudd av følelsene sine..??

Helt uforståelig..

Synnøve

22.sep.2011 kl.22:45

Aina Bjornstad: ja :-( det er helt utenom min fatteevne...får vondt helt ned i hjerterota av sånt..blir fysisk dårlig når mennesker gjør vondt mot andre gennerelt...Knyter seg skikkelig i magen:-/

Ja,det må jo være no sånt..alt som heter sympati og empati må jo være borte vekk..En medfødt mangel eller no?? eller at det har blitt borte i oppveksten pga en traumatisk barndom..er jo trist det å..om det er sånn..:-( no det sikkert er i visse tilfeller..huff..

Aina Bjornstad

22.sep.2011 kl.22:49

Ja, ufattelig.. Jeg har det på samme måte når det gjelder dyr jeg.. Fatter ikke at noen kan mishandle dyr heller.. :(

Synnøve

22.sep.2011 kl.22:54

Aina Bjornstad: jaa!! det syns jeg egentlig er litt værre...ikke fordi jeg tenker dem er mer verdt enn mennesker..på noe som helst måte..de er likestilte..MEN fordi dyr er så forsvarsløse..Vi mennesker har hvertfall en mulighet til å forsvare oss og gjøre no med det..Men når det kommer til både dyr og barn,så har dem ikke den muligheten.. :-( å det er bare hjerteskjærende! :-(

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits