for 1. gang...

På lenge føler jeg meg ordentlig uthvilt og full av energi!! å det er såå DIGG!! de 2 siste ukene har jeg hangla litt..vært gennerelt sliten,trøtt og slapp...Så nå var det jammen godt å få en opptur igjen :-D 

Å det skal jeg utnytte til det fulle! å glad jeg slipper å være kjempesliten i dag..å glad jeg var i seng rimelig tidlig i går,så jeg fikk sove ut..For i dag kommer nannyen igjen.. :-) å da er det greit med litt overskudd... 

ikke vært mye søvn på denna skrotten i det siste..sover urolig..så ikke så rart jeg er litt sliten kansje :-P men i natt har jeg sovet sååå godt! :-D JIPPIIII!!

Snart helg igjen..I mårra får vi besøk av et vennepar av oss,skal spise ost og kjeks og ta et par glass rødvin :-D kansje det blir en film på oss etterhvert også :-)) På lørdag skal jeg ha gutter/jente kveld med barna,blir brettspill,baking og masse annet morro,siden min bedre halvdel skal bort.

Hva skal dere i helga??

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits