Lillelørdag og snart helg :-)

Hei! i dag er det jammen onsdag,populert kalt lillelørdag :-P tidaa flyyr!! rekker jo ikke å stå opp før man må gå å legge seg igjen...Tenkte å innvie lillelørdag med spill og morro med mann og barn i dag :-D spille litt mer risk..og kansje mekke en hjemmelaga,sunn pizza :-)

Ser ut til at sola kommer frem i dag :-D så da skal jeg hvertfall ut å tilbringe tid med mine kjære firbente <3 klikkertrene igjen osv...se om jeg får tatt no bilder å legge ut her i dag igjen :-) Kansje bestevenninna mi kommer en tur i dag..da blir jeg glaaad daa! ALT for lenge siden jeg har sett henne nå..

Hun må være no av det herligste menneske jeg noen gang har møtt! vi har det bare gøy sammen,vrir oss på gulvet av latter nesten hver gang vi møtes..Og vi kan snakke om alt og gråte en skvett sammen også..Hu har vært en viktig støtte for meg.. <3 veldig takknemmlig for at jeg får ha henne i livet mitt :-)

Det var vell det for denne gangen.. :-)

Klem Synnøve

2 kommentarer

hestiaverden

21.sep.2011 kl.09:38

Jeg har også maaange bøker, og hver eneste en av dem har sin egen historie. Min absolutte favoritt er Paulo Coelho, men jeg er veldig glad i debutanter og alltid spent på nr.2-bøkene ;o)

Håper du har en flott dag sammen med firbente og tobente venner. Jeg har en sykehusavtale med Tenåringen, men håper å få tid til en ute-tur iløpet av kvelden...

Synnøve

22.sep.2011 kl.08:59

hestiaverden: takk for kommentar :-) debutanter er spennende,nå i det siste har jeg pløya gjennom det meste av stephen King..skal snart begynne på Henning Mankell...eller noen andre :-P får se hva som frister mest :-)

Håper du også får en flott dag :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits