Freagskos med bilder av solnedgang tatt fra stuevindu :-)

Hei alle søte bloggere! :-) Nå er det fredag og jeg sitter godt planta i godstolen med beina på på puffen godt inntulla i favorittteppet mitt <3 med pus og PC på fanget! Livet er herlig :-D  

I dag tenkte jeg å ta en skogtur med barna og min bedre halvdel. Er jo så flott være ute. Pakke med niste, kakao  og fiskestenger :-D bare nyte skogens ro. Pakke med kameraet å ta noen bilder også,som jeg kan legge ut her på bloggen. :-)

Har tatt noen bilder av solnedgangen i ny og ne,forskjellige årstider  utifra stuevinduet vårt.Har en sånn utsikt så sola går ned foran stuevinuet vårt :-) å det blir så vakre farger<3 tatt noen bilder av månen også,ut av rommet til eldstesønnen,for der står månen opp :-) Ble bare et bilde av måne..Det beste jeg har fått til..Ser igrunn litt creepy ut..Han har jo utsikt rett ut til villmarka også da..No so ikke gjør det MINDRE creepy!! hehe..

 

                                      

 

                                      

 

                                     

 

                                     

 

Nydelig ikke sant? :-) er jo reine underholdninga noen kvelder her den solnedgangen! :-)

Dere skal i helga da? noen "skumle" planer?? hohohoho!

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

deveny

17.sep.2011 kl.13:18

Vakre bilder.....klemz Dev :-)))

Synnøve

17.sep.2011 kl.15:41

deveny: tusen takk :-) Klem Synnøve :-))

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits