dagen i dag

Hei igjen alle søte mennesker ! :-) åssen går det med dere?? hatt en fin dag?? det har jeg :-D har vel ikke gjort no spesielt nytt...det vanlige :-P stelt med barn,mann,dyr,hus og hjem! kort fortalt :-) men det er akkurat det som gjør dagen fiiin! sånn vil jeg ha det...i mange,mange år fremover. 

Klikkertrena kaninene i dag. Shimi koser litt med klikkeren..hihi...hu skal nå kose med ALT. Kosepia mi <3

                                      

                Zalia. Den type kanin som står å rister i døra med engang hu ser folk,for å bli sett og kost,hopper rett i armene dine,å der kan hu ligge å kose i timesvis trur jeg <3 kospia mi det å <3 

                                       

Er så glad i de dyra her! de betyr mye for meg de! mange lurer på åssen jeg klarer å "jobbe" som oppdretter når jeg er så dårlig i skrotten...

Men saken er,at jeg har gode dager også :-D dessuten er dette en VELDIG tilrettlagt "arbeidsplass" som jeg kan klare å fungere nogenlunde i på de dårligste dager også :-) Dessuten har de godt av å få litt fred,ro og privatliv dem også!

Så på de dagene jeg har det fryktelig,klarer de seg bare de får høy,vann og pellets! når de får så mye oppmerksomhet ellers,så gjør det ingen verdens ting! dessuten hjelper barna til også. de koser duller og steller :-) å jeg klarer alltids å være der å kose og dulle jeg også,om jeg har en dårlig dag å det føles ut som at jeg har glasskår i hele skjelletet! 

Da er det faktisk barna,dyra og mannen som klarer å holde meg oppe,å får meg til å tenke at ting er slettes ikke ille! ja,jeg har litt vondt her og der,å det er skikkelig teit! MEN jeg har så mye annet fint i livet mitt,så bryr meg igrunn ikke! :-) kroppen får bråke den...så gjør jeg mitt og lever livet og setter pris på og er glad for det livet har gitt meg :-)

 

det var vell det for i dag :-) ønsker alle en fantastisk natt! :-)

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits