Trenger deres hjelp! Konkuranse??

Hei igjen :-) snart har min bedre halvdel og jeg 8års jubileum :-D jeg vil at denne dagen skal være helt spesiell. Vil gi han en fin gave og virkelig gjøre stas på han. For at han har  vært min støtte i tykt og tynt. Vil gjerne utrykke min takknemmlighet og vise hvor mye han betyr for meg! han er mannen i mitt liv! ingen tvil om deet ! vil gjerne vise han ALT dette!! men jeg er heelt blank på hva jeg kan finne på.

Trur jeg har fått no som heter prestasjonsangst på godt norsk...eller hjerneteppe :-P tenkte jeg skulle høre om noen kunne være barnevakt den dagen hvertfall :-) men det er jo på en temmelig kjedelig dag da...tirsdag :-( da jobber han overtid også...så lurer rett og slett bare på å ferie det fredagen etter?? også bare gjøre en liten markering da på tirsdag..med litt xtra god mat og en liten gave...OGSÅ slå på stortromma fredagen etter! :-)

 

Min bedre halvdel og meg <3 Jeg ser litt demonsk ut,med de røde fine øynene men :-P prøvde å fjerne det..men det funka visst ikke så bra :-P

                                    

 

HJEEELP! noen som har forslag eller som kan inspisrere meg litt?? Jeg er virkelig ikke flink til sånne ting! huff..jeg er en katastrofe når det gjelder sånt faktisk! hehe...Setter utrolig pris på om noen vil komme med forslag hvertfall :D 

Tenkte å gjøre det til en sånn konkuranse-sak...men jeg har jo ingenting å gi dere i premie...så fant ut at det blei litt teit :-P Men kan hvertfall utnevne den/de som kommer med det beste forslaget :-) 1. 2. og 3. plass og slikt :-) så får jeg nå se om jeg finner på no smart i premie :-)

Klem Synnøve

2 kommentarer

phalene jenta

14.sep.2011 kl.10:28

skal vi se om jeg kan komme med noen tips til deg er dere forlova? Vist ikke kan du jo foreks gå ut å spise en god å bedre middag bare dere to. Eventuelt gått på kino,bowla ,gå ned på kne å fri foreks vist du er klar for det. Bakt ei kake du vet han liker med noe skrift på hva du føller for han. bare noen forslag. Som sakt er jeg som oftes tum for ider når man skal gjør en dag spesiel å 8 år er en spesiel dag for dere to. lykke til;)

Synnøve

14.sep.2011 kl.10:36

phalene jenta: Tuusen takk for forslag! :-D nei,vi har ikke kommet så langt enda. Men kansje det er på tide ;-) mange bra forslag her! kommer garantert til å ta i bruk noen av dem :-))hvilke jeg tar ibruk kommer jeg tilbake til:-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits